Anca Țurcașiu, imagine de zile mari la nunta fiului. „La cum arăți… te vei mărita și tu curând!”

Anca Țurcașiu, imagine de zile mari la nunta fiului. „La cum arăți… te vei mărita și tu curând!”
Anca Țurcașiu și-a însurat băiatul, iar apariția ei i-a șocat pe toți. Iată ce rochie superbă a îmbrăcat soacra mare.

Anca Țurcașiu a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Vedeta arată mai bine ca o adolescentă.

Anca Țurcașiu, imagine de zile mari la nunta fiului. „La cum arăți… te vei mărita și tu curând…”

Ziua de 3 septembrie va rămâne mereu în sufletul Ancăi Țurcașiu. Vedeta a trăit unul dintre cele mai intense momente din viață, pentru că fiul său a făcut cununia religioasă cu aleasa inimii sale, Andreea.

Pentru o asemenea ocazie, Anca a ales o rochie roșie ca focul, crăpată pe un picior care i-a scos în evidență trupul cu adevărat impecabil. Ea a optat și pentru o pereche de sandale în aceeați nuanță, o coafură lejeră și un machiaj așa cum scrie la carte.

„Arată mai bine soacra mare decât mireasa”

La 52 de ani, vedeta arată spctaculos, iar când a apărut îmbrăcată așa, nuntașii au uitat de mireasă și au stat cu ochii lipiți de ea. E adevărat că și în online a fost la fel, iar fanii au spus chiar că a fost mai frumoasă ca mireasa. În plus, mulți internauți sunt de părere că în curând și Anca va ajunge în fața altarului.

„Cum arăta soacra mare!!! Ar trebui să fii interzisă!/ Mama mia, zici că tu te măriți/ Anca, la cum arăți… te vei mărita și tu curând, cred/ Anca Țurcașiu este o femeie fenomenală/ Ești mai frumoasă decât mireasa/ Parcă ești soră, nu mamă/ Arată mai bine soacra mare decât mireasa”, au fost doar o parte din comentariile fanilor.

Cununia civilă a avut loc în aprilie

Fiul Ancăi, Radu, și iubita sa au făcut cununia civilă în aprilie, atunci când artista a postat un mesaj în care a anunțat că are doi copii. ”De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită.O iubire mare, mare! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!”, a scris Anca Turcașiu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram