Armin Nicoară, cununie civilă cu peripeții. Nașa a fost la un pas să piardă avionul. Video

Armin Nicoară, cununie civilă cu peripeții. Nașa a fost la un pas să piardă avionul. Video
Armin Nicoară și aleasa inimii sale au fugit în Antalia unde au făcut cununia civilă. Evenimentul a fost unul cu totul ieșit din comun.

Armin Nicoară și-a strâns prietenii muzicanți și au fugit în Turcia. Renumitul saxofonist a avut parte de o petrecere de pomină.

Armin Nicoară, cununie civilă cu peripeții. Nașa a fost la un pas să piardă avionul. Video

Armin Nicoară și-a împlinit visul cel mare și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Claudia Puican, renumita cântăreață. Cei doi au ales ca marele eveniment să nu fie în România, ci au dat o fugă până în Turcia, în Antalia. Pentru cel mai frumos moment al vieții lor, mirii au purtat ținute lejere, iar toți nuntașii au respectat dorința acestora și s-au îmbrăcat în alb.

Nașii au aflat că vor fi părinți spirituali cu puțin timp înainte de nuntă

Celebrilor cântăreți le-au fost nași alte vedete din România, Georgiana Lobonț alături de soțul ei. Vedeta a mărturisit că au aflat că vor fi părinții lor spirituali cu  puțin timp înainte ca finii lor să spună cel mai frumos da din viață. De la atâta oboseală, nașii au fost la un pas să piardă avionul, pentru că au uitat pașapoartele la Milano, unde au avut de susținut un eveniment.

„Era să ratăm momentul, pentru că am uitat pașapoartele în hotelul din Milano”

“Înainte să urcăm în autocar și să mergem la locația unde avea loc petrecerea, finii noștri ne-au rugat să le fim nași printr-un cântec. Nașul a început să plângă, pentru că și-a dorit foarte mult și a fost un moment emoționant. Și ne-am bucurat foarte mult că am putut să fim alături de ei, desi eram foarte obosiți.

Noi am venit după patru cântări, duminică eram la Milano și luni dimineață eram la Timișoara. Era să ratăm momentul, pentru că am uitat pașapoartele în hotelul din Milano. A fost o întreagă nebunie, dar până la urmă am ajuns și a fost o super petrecere cu mulți invitați, prieteni de-ai lui Armin și ai Claudiei”, a declarat Georgiana.

Dansul mirilor a fost pe muzică turcească

La rândul său, Armin a declarat că au venit prieteni muzicieni din toată țara, iar dansul mirilor a avut loc pe muzică turcească. “Ne-am dorit foarte mult ca dansul mirilor să fie pe stil turcesc. Mireasa a putut să-și arate formele și să danseze pe ritmuri orientale. Parcă am trăit un vis, nu mi-a venit să cred.

Nunta mare care va fi de peste 1000 de persoane va fi în România sau Grecia, încă nu ne-am hotărât. Asta a fost doar încălzirea”, au afirmat fericiții miri în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: instagram