Liviu Vârciu are vise îndrăznețe pentru fiica lui cea mare. „Trebuie să își găsească unul cu bani mulți”

Liviu Vârciu are vise îndrăznețe pentru fiica lui cea mare. „Trebuie să își găsească unul cu bani mulți”
Liviu Vârciu e un tată fericit și se mândrește cu Carmina, fiica lui cea mare. Artistul a făcut tot ce a putut pentru să-i facă un rost în viață.

Simpaticul Liviu Vârciu e un tată responsabil și are grijă de fiica lui, Carmina. Ce surpriză i-a făcut.

Liviu Vârciu are vise îndrăznețe pentru fiica lui cea mare. „Trebuie să își găsească unul cu bani mulți”

Pentru că vrea ca fiica lui să aibă un viitor lipsit de orice fel de grijă, Liviu Vârciu a făcut un efort și i-a cumpărat Carminei un apartament într-un complex din București, dar și mașină. E drept că locuința a fost luată în rate, însă el speră că anul acesta va plăti totul. Și pentru că fata e curtată, el speră să nu se uite la un neica-nimeni și să-și găsească un bărbat potent financiar.

„Sper să fie deșteaptă”

„I-am luat apartament cu două camere și îl achit până la sfârșitul anului. Am dat un avans și mai am… Copii mari, cheltuieli mari. Mă bucur foarte mult că am avut puterea să-i iau.

I-am luat apartamentul într-un complex foarte frumos și sper să-i placă. Sper să găsească un băiat cu bani mulți, sper să fie deșteaptă. Nu, să se iubească. Dacă se iubește, trei ani de zile va fi fericită. După care, trebuie să își găsească unul cu bani mulți”, a spus Liviu Vârciu pentru „Xtra Night Show”.

„Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?!”

Cât privește autoturismul pe care l-a primit, e vorba de un Audi din 2005, Carmina nu a fost prea mulțumită, iar Liviu s-a supărat puțin pentru comportamentul tinerei. „I-am luat o mașină de 3.200 de euro. Un Audi din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996.

A venit la mine și mi-a zis: «Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?!». Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. «Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta». Să nu crezi că eu mașină mai scumpă ”, s-a destăinuit prezentatorul.