Liviu Vârciu a spart gheața și a vorbit despre nuntă. Există un impediment care amână ceremonia

Liviu Vârciu a spart gheața și a vorbit despre nuntă. Există un impediment care amână ceremonia
Liviu Vârciu și iubita lui, Anda, fac echipa perfectă, dar încă nu au ajuns să spună da în fața ofițerului Stării Civile.

Părinți de doi copii superbi, Anastasia și Liviu Matei, simpaticul Liviu Vârciu și iubita lui, Anda, nu și-au oficializat până acum relația. Iată ce urmează.

Liviu Vârciu a spart gheața și a vorbit despre nuntă. Există un impediment care amână ceremonia

Actor, cântăreț și prezentator, Liviu Vârciu se bucură de o familie minunată și speră ca în cel mai scurt timp să facă și nunta mult visată alături de frumoasa Anda. Într-un interviu pentru Playtech, acesta a vorbit pentru prima dată de marele eveniment, dar a pomenit și faptul că există un lucru care-l trage înapoi. Și anume cei doi îndrăgostiți nu se pot hotărî asupra locației, unde să aibă loc petrecerea. Pe de altă parte, Vârciu e hotărât ca nunta să aibă loc doar în România, pentru că își iubește țara.

„Când vom cădea de acord, o vom face”

„Doamna mea nu vrea nuntă în locație de cinci stele, grandioasă, ci singură, pe plajă. Bine, cu mine, că nu are cu cine altcineva să se mărite. Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face. (…) Eu sunt român, îmi iubesc țara. Nu vreau și nu-mi fac nunta în altă parte decât în România.”, a mărturisit cântărețul.

Își dorește să lanseze și partea a doua a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”

Pasionat de actorie, Liviu a reușit să lanseze anul trecut filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”, care a avut mare succes și unde au participat nume mari. Drept urmare, el are un mare vis: să facă și partea a doua. Nimic rău până acum, doar că are nevoie de o sumă mare pentru producție: 250.000 de euro.

„Sperăm ca în august sau septembrie să începem, iar în acest an să și-l terminăm”

„Am terminat scenariul, am văzut locațiile, știm unde să filmăm. Sperăm ca în august sau septembrie să începem, iar în acest an să și-l terminăm. Mai am nevoie cam de 250.000 de euro pentru aceasta. Prima parte am făcut-o cu banii noștri, nu am luat nimic de la sponsori. Ne-am scos banii, ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas.

Tocmai asta vreau, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film, chiar îi mulțumesc publicului că au apreciat filmul, dar am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua.”, a mai povestit artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre