Cea mai îndrăzneață ținută pe care a îmbrăcat-o regina. De atunci nu a mai purtat-o niciodată

Cea mai îndrăzneață ținută pe care a îmbrăcat-o regina. De atunci nu a mai purtat-o niciodată
Despre regina Elisabeta II este cunoscut faptul că poartă ținute strălucitoare, vibrante, într-o gamă variată de culori, atunci când participă la evenimente oficiale. În rest, preferă tonurile pastel. Dar la evenimentele oficiale e strălucitoare. La propriu și la figurat.

Se spune că această alegere vestimentară are un motiv practic. Cu siguranță ați văzut-o pe regina Elisabeta II a Marii Britanii purtând culori puternice. De la roșu aprins, galben puternic, portocaliu, albastru, verde sau mov, regina, la cei 95 de ani ai săi, nu se ferește de culorile îndrăznețe.

Ei bine, se pare că Majestatea Sa poartă aceste ținute pentru a ieși în evidență atunci când se află în mijlocul mulțimii pentru ca oamenii să o poată vedea. Ținutele ei sunt mereu accesorizate cu o poșetă neagră sau albă și cu o pălărie în aceeași culoare cu restul pieselor vestimentare.

Deși suntem obișnuiți să o vedem în ținute colorate, în mod normal, ea alege doar o singură culoare strălucitoare pe care să o poarte la un moment dat. Atunci când regina a participat la Royal Variety Performance în 1999, a renunțat însă la stilul său obișnuit și a purtat o rochie multicoloră care a ieșit în evidență puternic, scrie Msn.com.

Rochia de arlechin a șocat pe toată lumea

Rochia îndrăzneață cu paiete arlechin purtată la Royal Variety Performance a fost unul dintre cele mai îndrăznețe look-uri ale Majestății Sale. Partea de sus a rochiei era acoperită de paiete de diferite culori, toate concepute în stil patchwork.

Partea de jos a rochiei a fost la fel de îndrăzneață și atrăgătoare, cu o fustă galben strălucitor decorată cu linii portocalii pe diagonală. Regina Elisabeta II a completat rochia strălucitoare cu un colier cu diamante și o brățară asortată, împreună cu cercei cu diamante în picătură.

Creatorul rochiei, Karl-Ludwig Rehse, a declarat pentru Daily Telegraph că a fost „copleșit” de reacția publicului la designul său. El a spus: „Oamenii păreau să fie încântați de felul în care arăta Majestatea Sa. Regina Elisabeta II a fost uimitoare. Ea este ca toate doamnele, va opta, când are ocazia, pentru ceva nou. Este distractiv să lucrezi cu ea și este foarte pricepută în materie de țesături. Știe cum trebuie să se comporte hainele – cum trebuie să se miște”.

Sursa foto: Indigo, Instagram