Iubitul milionar al Lidiei Buble se plimbă cu mașina primită de divă de la Răzvan Simion

Iubitul milionar al Lidiei Buble se plimbă cu mașina primită de divă de la Răzvan Simion
Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Horațiu Nicolau continuă, iar cei doi amorezi par a fi mai apropiați ca niciodată.

După mai multe relații de dragoste eșuate, Lidia Buble se pare că și-a găsit fericirea în brațele milionarului Horațiu Nicolau.

Iubitul milionar al Lidiei Buble se plimbă cu mașina primită de divă de la Răzvan Simion

Ea are 28 de ani, el 60 de ani, dar acest lucru nu-i împiedică pe Lidia Buble și Horațiu Nicolau să se iubească. Potrivit informațiilor oferite de paparazzi de la Mediaflux, afaceristul a devenit din ce mai apropiat de vedetă, ba chiar se implică în activitatea acesteia.

Iar sursele spun că schimbarea radicală a Lidiei Buble din ultima perioadă s-ar datora faptului că a devenit iubita milionarului. Recent, Horațiu Nicolau a fost văzut la volanul mașinii pe care Lidia a primit-o de la fostul iubit, Răzvan Simion și a plecat prin oraș, să facă tot felul de cumpărături. Să ne așteptăm ca în viitorul apropiat să auzim că Lidia Buble își împlinește unul dintre marile sale vise și ajunge în fața altarului?

Cine este Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau este fostul patron al canalului de televiziune Telesport, care a fost vândut trustului Realitatea. De asemena, acesta deține cunoscuta aplicație Twelp, care le vine în ajutor cu asistență specializată tuturor șoferilor care au probleme. Cât privește averea acestuia, se cunoaște faptul că deține un apartament în Monte Carlo.

Dar și un apartament în valoare de peste jumătate de milion de euro în complexul rezidențial Caelia. La care se adaugă alte proprietăți în București și multe afaceri valoroase.

Lidia vrea cu orice preț să se mărite

Sursele spun că motivul pentru care s-a despărțit de Harlys Becerra ar fi fost faptul că artista vrea cu orice preț să se căsătorească, iar acesta, probabil, nu era pregătit pentru un pas atât de mare. Se pare că acesta ar fi și motivul real pentru care Lidia i-a spus adio și lui Răzvan Simion, ba chiar se zvonește că familia cântăreței i-ar fi forțat mâna prezentatorului, care nu a vrut să facă pasul cel mare.

Sursă foto: mediaflux