Exclusiv. Lidia Buble se pregătește de măritat. Ce face ca să fie cerută de nevastă

Exclusiv. Lidia Buble se pregătește de măritat. Ce face ca să fie cerută de nevastă
Toată lumea așteaptă ca Lidia Buble să se așeze la casa ei, să fie și ea, în rândul lumii, femeie măritată. Familia în primul rând.

Dar și ea abia așteaptă. Așa că se pregătește intens. Are o strategie imbatabilă ca să fie cerută de nevastă, și a deci să o împărtășească fanilor. asta pentru că presiunea e mare și i se reproșează că a rămas nemăritată prea mult. Invitată în prima ediție a noului show online, „Na, Cancan! Cu Sabin și Caz Stan”, Lidia Buble s-a „spovedit” de-a dreptul.

Așteaptă bărbatul potrivit, care să îi facă mulți copii, după modelul din propria-i familie. Deja familia pune presiune pe ea. „Tati îmi tot zice că sunt acum fată bătrână. Am 29 de ani”, recunoaște Lidia Buble. Ea spune însă că va avea în curând o familie. Una numeroasă.Dar Lidia știe că bărbatul trebuie cucerit. Și că sentimentele masculine chiar trec prin stomac. Șa că s-a pus pe treabă.

Răzvan Simion îi gătea Lidei Buble constant „ca să nu se rănească”

Poate vă mai amintiți că în relația cu Răzvan Simion acesta aproape o compătimea cât e de neîndemânatică în bucătărie. Prin urmare, doar el gătea în casă. Și spunea prezentatorul, că nu o lasă  nici măcar să atingă ustensile de gătit, de teamă să nu se rănească cumva.

„Sincer am o reală pasiune pentru gătit, dar gătesc și pentru că nu vreau să se rănească. Am urmărit-o o dată pregătind ceva bun de mâncare, dar am crezut că vrea să-și facă rău și atunci am zis că mai bine fac eu. Să nu crezi că fac lucruri complicate. În general le știu de la Vlăduț (nr. bucătarul de la Neața cu Răzvan și Dani) și le fac cu el la telefon, dar ea nu știe chestia asta. Îmi place să gătesc și îmi place să și mănânc”, a declarat Răzvan Simion într-un interviu mai vechi, în perioada în care forma un cuplu cu Lidia Buble.

Cum se pregătește Lidia Buble de măritat

Dacă a pierdut „trenul” Răzvan Simion, Lidia Buble s-a pus pe gătit. Au văzut toți fanii ei cum l-a ajutat pe fostul iubit, Harlys Becerra, un alt maestru în ale gătitului, să prepare mâncare, atunci când acesta a venit în vizită, în România, dar și în vacanțele împreună, în Ibiza.

Acum Lidia Buble a început să se descurce în bucătărie. Iar acum s-a desăvârșit complet. A învățat să prepare mâncarea pe care i-a va pregăti viitorului bărbat din viața ei. „Fetelor, dacă nu sunteți măritate și vrei să mă măritați, mi-a promis Roxana Blench că cică știe să facă un spanac cu ouă, de nu are scăpare: a doua zi vine și se țipă-n genunchi cu inelul!”, a dezvăluit Lidia Buble, care a prezentat și rețeta, dovedind că ea s-a pus pe exersat pregătirea spanacului.

Sursa foto / video: Instagram