Anda Adam a avut al șaselea simț. Noua afacere îi aduce mai mulți bani decât muzica

Anda Adam a avut al șaselea simț. Noua afacere îi aduce mai mulți bani decât muzica
Anda Adam e o femeie norocoasă. Chiar înainte de începerea pandemiei, artista și-a deschis o nouă afacere, care-i merge extraordinar de bine.

Chiar dacă ai săi colegi de breaslă au intrat într-un impas financiar, pentru Anda Adam banii nu sunt o problemă. Ce afacere și-a făcut vedeta.

Anda Adam a avut al șaselea simț. Noua afacere îi aduce mai mulți bani decât muzica

Cu aproape doi ani în urmă, în timp ce alte vedete aveau doar problema concertelor și a nopților pierdute, Anda Adam s-a gândit că n-ar strica să mai facă bani și din altceva în afară de muzică. În consecință, și-a deschis o afacere în imobiliare, care i-a adus multe satisfacții.

Business-ul se dezvoltă foarte bine, iar în acest moment îi aduce Andei Adam mai mulți bani decât muzica. Vedeta a declarat pentru Antena Stars că, dacă s-ar fi oprit doar la YouTube de când a început pandemia, ar fi câștigat mult prea puțin pentru a se putea descurca așa cum trebuie.

„Sunt dezvotator, fac case în zona Pipera-Tunari”

„Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (…) Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a mărturisit artista la Antena Stars.

Muncește cot la cot cu angajații

Și dacă până acum erați obișnuiți să o vedeți pe Anda elegantă și rafinată, cântăreața spune că nu se dă în lături să muncească cot la cot cu angajații. E mereu văzută pe șantiere și nu îi pasă că e plină de pământ. „Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează.

N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap. Sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a mai spus Anda Adam. La fel de bine îi merge Andei și la capitolul dragoste. După despărțirea de fostul soț, aceasta trăiește o poveste de dragoste ca-n povești alături de iubitul său, Yosif Eudor Mohaci.

Sursă foto: Instagram