Anda Adam a inventat salopeta de fitness. Află cât te-ar costa fița de vedetă!

Anda Adam a inventat salopeta de fitness. Află cât te-ar costa fița de vedetă!
Anda Adam nu a rezistat prea mult în show-ul Ferma, ci a fost eliminată. Chiar dacă vedeta încă apare în episoadele care se difuzează, ea a revenit acasă și s-a apucat serios de afaceri. A lansat o piesă vestimentară inedită care speră să îi aducă mai mult succes și, mai ales, mulți bani.

Trustul TV nu a anunțat încă excluderea blondinei, dar ea a fost surprinsă, în trening, în București. Anda Adam a reapărut pe străzile din Capitală la volanul mașinii sale care nu poate trece neobservată. De ziua ei, anul acesta, vedeta și-a făcut cadou un BMW i8, pe care, după trei luni, l-a transformat în ceva nemaivăzut.

Așa cum mărturisea acum câteva luni, și-a pus autocolant pe bolid, la service-ul de lux unde se distrează și Dorian Popa. Astfel, Anda Adam șofează la volanul unei mașini care pare că are întreaga caroserie pictată multicolor. Bolidul are o valoare de piață de 150.000 de euro.

Se știe că vedetei îi place mult să iasă în evidență. Până să aibă BMW-ul i8, conducea un Porsche Panamera de culoare verde-neon. Acum, Anda Adam a fost surprinsă în oraș de fotoreporteri. Artista ar fi mers la o sală de sport.

Cum arată salopeta inventată de fosta concurentă din „Ferma

Promotoarea propriei linii de costume de baie, Anda Adam are grijă să se mențină în formă. Astfel, la cei 40 de ani ai săi are un trup perfect, care iscă invidii inclusiv în rândul fotomodelelor.

De altfel, în timp ce pe conturile celorlalți concurenți rămași în competiția show-ului „Ferma” apar exclusiv postări de acolo, Anda Adam a făcut story cu ea relaxată pe terasa casei, în echipament sportiv, savurând o cafea. În plus, a reînceput promovarea costumelor ei de baie. Colecția s-a extins cu o salopetă pentru fitness.

Această piesă vestimentară e total neobișnuită. Are talie înaltă, bretele și tăieturi în zona genunchilor. Plus buzunar pentru telefonul mobil. Iată cum sună reclama cu care Anda Adam își vinde salopeta: „Salopeta Fit my A$$ pentru cele care plac sportul și un mod de viață sănătos”. Prețul este de 230 de lei.

Acum o săptămână posta pe contul său de Instagram ultima imagine cu ea „în acțiune” la „Ferma”, apoi, eliberată, a dat fuga la piscină. „Profit de ultimele zile calduroase! I will miss summer”, a scris vedeta acum cinci zile pe rețeaua socială.

Sursa foto: Instagram

Cum poți savura una din cele scumpe cafele exclusiviste. Mai sunt disponibile 7 porții

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre