Anda Adam a pus mâna pe „cocoșul de aur”. Noul iubit are un trecut financiar interesant

Anda Adam a pus mâna pe „cocoșul de aur”. Noul iubit are un trecut financiar interesant
Când l-a întâlnit pe Sorin Niculescu a crezut că va rămâne toată viața cu el. Din păcate, viața a luat o întorsătură neașteptată și Anda Adam e acum în brațele altui bărbat.

Când s-a afișat la brațul unui bărbat fermecător, toată lumea a rămas fără cuvinte. Acum s-a aflat cine este noul iubit al Andei Adam.

Anda Adam a pus mâna pe „cocoșul de aur”. Noul iubit are un trecut financiar interesant

S-au afișat împreună și nu le pasă de gura lumii. Anda Adam și iubitul ei sunt mai fericiți ca niciodată, ba chiar există zvonuri că ar trece la următorul pas și e posibil să avem parte de o altă nuntă în showbizz. Dar cine este musculosul de care s-a îndrăgostit cântăreața? Potrivit Click, acesta se numește Yosif Eudor Mohaci și a mai fost căsătorit odată.

Are o fetiță de cinci ani

Alintat de prieteni Joseph, fermecătorul iubit al Andei Adam are și o fetiță din prima căsătorie, Nicole, în vârstă de cinci ani. Fosta sa soție, o blondă superbă, se numește Ioana, iar în 2018 aceștia au avut o nuntă de vis în Cipru, la Limassol. Evenimentul a avut loc pe o plajă de vis, iar petrecerea s-a desfășurat în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus. Mireasa a strălucit pur și simplu într-o rochie cu trenă și a avut un buchet din trandafiri albi și roz.

Pe cap au purtat coroane din spice de grâu

La rândul său, mirele a optat pentru un costum bej-alb, care i-a scos în evidență trupul bine lucrat. Interesant este faptul că pe cap, în loc de pirostrii, aceștia au avut coroane din spice de grâu. Din păcate, căsătoria n-a ținut, iar cei doi au preferat să meargă pe drumuri diferite. Iubitul Andei Adam și fosta sa soție au divorțat recent, dar au rămas în relații bune de dragul micuței.

Milionarul și cântăreața se relaxează la Mykonos

Anda și iubitul ei au fost văzuți aproape tot timpul împreună în tot felul de vacanțe, iar acum se relaxează la Mykonos, pe o plajă unde pot veni doar milionarii. Dar banii nu sunt o problemă pentru Yosif, care își permite orice și îi face Andei toate poftele. De altfel, acesta se spune că e foarte înstărit, a stat mult timp în Elveția și Franța și are multe afaceri și în România.

Sursă foto: click, instagram