Connect-R și Misha la un resort de lux din Mamaia. Divorțul lor e special

Connect-R și Misha la un resort de lux din Mamaia. Divorțul lor e special
Frumoșii showbizz-ului românesc, Connect-R și Misha au dat uitării problemele din trecut? Ce se întâmplă acum cu cei doi.

Vor fi legați pentru totdeauna de fetița lor, Maya. Connect-R și Maya par să se înțeleagă de minune la mare, departe de ochii curioșilor.

Connect-R și Misha la un resort de lux din Mamaia. Divorțul lor e special

Pentru câteva zile, Connect-R, Misha și micuța Maya au plecat să se relaxeze la mare. Potrivit Cancan, cântărețul a semnat un contract pe litoral, așa că și-a luat fetele cu el și s-au cazat la unul dintre resorturile de lux din Mamaia. Cei trei au fost văzuți când se întorceau de la plajă și s-au retras în cameră.

Chiar dacă cei susțin că nu mai au nimic unul cu celălalt, majoritatea concediilor le petrec împreună cu fetița lor, care e în culmea fericirii când stă lângă mami și tati. Connect-R și Misha au încercat la un moment să-și mai dea unul altuia o șansă, însă fără folos. Așa au spus, însă ceea ce fac ei demonstrează cu totul altceva. Să se fi împăcat oare și nu vor să spună nimănui? Orice ar fi, le stă bine împreună, iar micuța Maya nu are de ce să-și facă probleme.

În biblioteca lui Connect-R se află o fotografie de la nunta cu Misha

Anul trecut, într-o discuție purtată cu Connect-R, fanii au observat în biblioteca artistului o fotografie de la nunta sa cu Misha. Bineînțeles că au început tot felul de comentarii și mulți dintre prietenii săi de pe online au spus că e posibil ca cei doi să locuiască împreună. Mai mult, în cadrul emisiunii „Cu capu-n zori”, același Connect-R s-a dat de gol.

În timp ce dialoga cu prezentatorii Fere și Liza, cântărețul a explicat că Maya e supărată pentru că a dispărut pisicuța, Moși, și a lansat un apel pe rețelele de socializare. La scurt timp s-a auzit și vocea Mishei, iar ca să dreagă busuiocul, Connect-R le-a spus matinalilor că îi salută. Peste toate astea, până în acest moment, nici Misha, nici Connect-R nu s-au afișat cu altcineva…

Sursă foto: cancan, viva