Connect-R, cu nervii la pământ după prima zi de Asia Express. „Cu turcii e imposibil să te înțelegi”

Connect-R, cu nervii la pământ după prima zi de Asia Express. „Cu turcii e imposibil să te înțelegi”
Când au acceptat să participe la show-ul Asia Express, vedetelor noastre li s-a părut floare la ureche. După primul pas pe Drumul Împăraților, viziunea lor s-a schimbat. Connect-R e pur și simplu șocat.

Nouă perechi dornice de adrenalină au plecat în aventura vieții. A fost de ajuns o singură zi în Turcia și au devenit tensionați și agitați. Ce a spus Connect-R.

Connect-R, cu nervii la pământ după prima zi de Asia Express. „Cu turcii e imposibil să te înțelegi, autostopul e un coșmar”

Au făcut toate pregătirile necesare înainte de a pleca în Asia Express și s-au înarmat cu multă răbdare și putere. Dar prima zi pe Drumul Împăraților le-a dat viața peste cap. Chiar dacă e o persoană ce nu se lasă cu una, cu două, Connect-R a avut primul șoc. „În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă.

Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, a declarat Connect-R.

„Poza cu Hagi o să mă ajute la autostop”

La rândul său, colegul de „suferință” al lui Connect-R, Shift, s-a gândit la o strategie pentru a reuși să câștige timp atunci când face autostopul: o fotografie cu Hagi. „O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”, a afirmat Shift.

Dacă înainte de a ajunge în Turcia erau convinși că psihic stau foarte bine, primul autostop, prima misiune și prima noapte în care le-a dat viața peste cap. Pentru marele premiu luptă acum Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy. Celelalte echipe sunt formate din Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Sursă foto: tacatacaprosport.ro, viva.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp