Invitat în emisiunea lui Pepe, Mihai Mărgineanu a făcut o dezvăluire de suflet. Melodia Zarița Zanga din Las Fierbinți este realizată după povestea de dragoste a lui Pepe cu Oana Zăvoranu.

Povestea de dragoste a lui Pepe, sursă de inspirație pentru coloana sonoră a serialului Las Fierbinți

Telespectatorii serialului Las fierbinți vor rămâne surprinși să afle că amuzanta melodie de la începutul filmului, are în spate o poveste tristă. Mihai Mărgineanu a povestit într-o emisiune a lui Pepe că piesa o știe din copilărie, dar i-a modificat versurile, inspirat de o poveste de dragoste a lui Pepe. Artistul a dat de înțeles că ar fi vorba de momentul când Pepe și Oana Zăvoranu s-au despărțit.

„I-am modificat versurile la un moment dat, după o poveste a domnului Pepe”

„E un cântec pe care eu l-am învățat de la o colegă de liceu în clasa a IX-a și a ajuns să fie foarte cunoscut în România. Eu i-am modificat versurile la un moment dat, după o poveste a domnului Pepe. Așa am ajuns să-mi imaginez o poveste în care un bărbat pleacă de acasă pur și simplu. E foarte trist și, undeva, cântă un cântec la fel de trist.

Doar că melodia nu e deloc tristă, e veselă”, a mărturisit Mărgineanu. Pepe n-a stat pe gânduri și a comentat imediat, pe ton de glumă: „Așa sunt eu, par trist, dar sunt vesel”.

„Nu vreau să vină spiritul aici”

Chiar dacă Pepe l-a rugat să-i cânte exact versurile care vorbesc despre el, Mărgineanu s-a mulțumit să spună că nu dorește să intre mai mult în detalii, pentru că nu vrea „să vină spiritul aici”. Mai în glumă, mai în serios, Pepe a reacționat imediat: „Ferească, Dumnezeu. Bine că am scăpat. Ai dreptate”.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp