Exclusiv. Obiectul secret pe care Lidia Buble l-a luat cu ea în Asia Express

Exclusiv. Obiectul secret pe care Lidia Buble l-a luat cu ea în Asia Express
De câteva zile, de când a plecat în aventura vieții ei, e liniște totală pe contul de Insagram al Lidiei Buble. Ea, care ne-a învățat cu postări zilnice și o activitate intensă pe InstaStory, tace total.

Aproape că nu mai știm ce face, însă obiectul secret pe care Lidia Buble l-a luat cu ea în Asia Express a fost expus, din greșeală și a trecut aproape neobservat. Așa cum știți, la finele săptămânii, cele nouă echipe concurente au pornit spre Drumul Împăraților în marea aventură Asia Express. Prima parte a drumului au făcut-o cu autocarul, până în Turcia.

În competiția 2021 a show-ului Asia Express, Lidia Buble face pereche cu sora sa, frumoasa Estera Buble. Estera este soră mai mare. Ea trăiește în Austria, e căsătorită și are un copil. Activează ca make-up artist și este de o frumusețe ieșită din comun.

Obiectul secret pe care Lidia Buble l-a luat cu ea

De la plecarea în „excursie”, nici Lidia Buble și nici sora sa nu mai postează nimic. O imagine totuși a „transpirat”, din prima parte a drumului. Surorile au îmbrăcat treninguri simple pentru drum, ca să le fie călătoria ușoară. Asortate în nuanțe de gri, ele s-au întins pe banchetele autocarului pentru a dormi.

Obiectul secret pe care Lidia Buble l-a luat a apărut într-o imagine surprinsă de echipa Asia Express. E vorba de o păpușă cheală, care arată ca o Barbie, dar e fără păr. Păpușa poartă rochie de culoare roz. Iar Lidia o ține strâns la piept, ca pe un obiect prețios, purtător de noroc.

Colecția Lidiei Buble

Pe lângă haine și accesorii, Lidia Buble mai are o mare pasiune. pe aceasta și-a descoperit-o în copilărie. Și tot de atunci o cultivă.  Artista „vânează” păpuși Barbie. Are deja o colecție impresionantă, depozitată parțial la ea acasă și parțial la părinți.

„Eu când eram mică visam o garderobă, dar nu pentru mine, ci pentru păpușile mele Barbie, pentru că eu colecționezi păpuși. Și în momentul de față strâng păpuși Barbie. Stau, le vânez, le caut pe internet. E nebunie mare cu păpușile. Asta visam când eram mică, să am multe haine pentru păpușile mele”, a povestit Lidia Buble într-un interviu, în urmă cu doi ani. Încă de atunci recunoștea că nu știe numărul acestora.

Sursa foto: Instagram

Miron Cozma, despre viața sa. Stă într-o locuință socială împreună cu noua „parteneră” și pregătește o afacere

Recomandarile noastre