Dacă vreți să vedeți cum a ajuns Misha cu posteriorul la vedere, nu trebuie decât să îi urmăriți atent postările. Vedeta a decis să își etaleze nurii și să se laude, pentru că are cu ce. Iar pentru cea mai incendiară fotografie distribuită de fosta soție a lui Connect-R, aceasta a ales o pereche de pantaloni extrem de decupați. Care-i lasă la vedere posteriorul de care Misha e așa de mândră.

Misha este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante. Acum și-a uimit fanii cu o imagine pentru care mesajele de apreciere au curs, iar vedeta a primit mii de like-uri.

Misha și Connect-R au împreună o fetiță

Misha are împreună cu Connect-R o fetiță de care amândoi sunt foarte mândri și pe care o răsfață. Tot de dragul ei, deși au divorțat, trăiesc împreună. Cei doi artiști au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 6 ani. S-au căsătorit în 2013, au făcut fetița, iar în  2018, Misha și Connect-R au hotărât să divorțeze.

Ei au însă în continuare o relație extrem de apropiată și de prietenie pentru a avea grijă împreună de fiica lor, Maya. De altfel, artiștii se mândresc de câte ori au ocazia cu fiica lor. Și publică des imagini cu ea pe Instagram.

Între timp, Connect-R e plecat de acasă

Așa cum știți, Connect-R a acceptat provocarea de a participa la Asia Express, și se află, în aceste zile, departe de Misha și Maya lor. Artistul e unul din cei 18 participanți la ediția din acest an a show-ului, în care face pereche cu Shift.

Sursa foto: Instagram

Superputere de gravidă. Ce a fost capabilă să facă Gabriela Oțil la aniversarea relației

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri