Anda Adam, dezvăluiri din viață. Are toate rudele în străinătate, iubit elvețian, dar spune ce o ține în România

Anda Adam, dezvăluiri din viață. Are toate rudele în străinătate, iubit elvețian, dar spune ce o ține în România
Cu o relație cu noul său iubit care are deja vechime, Anda Adam a vorbit în public despre ce își dorește: vrea nuntă, încă doi copii și să reunească familiile cu adevărat.

Anda Adam a făcut declarații, în exclusivitate la Antena Stars, despre nunta cu logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci. Artista spune că își dorește mult să-i facă bărbatului urmași, și ar vrea o pereche de gemeni. De altfel, aceasta e și dorința fiicei sale.

După o logodnă ca în filme, Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Eudor Mohaci, dar nu vrea să se mute în Elveția, acolo unde are afaceri acesta. Vedeta are toate rudele apropiate în străinătate, dar pe ea o ține ața în România. Artista neagă o posibilă mutare în Elveția.

„Tatăl meu este în Autralia. Mama mea e în New York. Dacă voiam să mă mut, de atât timp, eram nu că mutată și paramutată, eram cetățean al oricărui stat doream eu, pentru că aveam oportunitatea asta. Pe mine m-a ținut foarte tare legată de țară muzica mea și de ce m-aș muta acum în Elveția?!”, a spus cântăreața.

Mai mulți artiști români plecați au revenit în țară, de dragul carierei

De altfel, cântăreața nu este  un caz unic în showbiz-ul românesc. Și alți mari artiști, care au plecat la un moment dat din țară, au revenit, pentru a-și continua carierele muzicale. Amintim aici pe Nicu Covaci, întemeietorul trupei Phoenix, dar și pe alt coleg din trupa acestuia, Valeriu Sepi. Ambii au revenit de ani buni acasă, după ce tinerețea i-a purtat pe alte continente. Și Ovidiu Lipan Țăndărică a plecat și a revenit, la fel Gheorghe Zamfir, iar mai aproape de momentul acesta, îl menționăm pe CRBL.

Anda Adam așteaptă nunta

Cântăreața de 42 de ani are însă planuri mari de viață. Vrea o nuntă ca-m povești, care să eclipsesze logodna fabuloasă. Amintim cum în toamna anului trecut, Anda Adam a fost cerută în căsătorie de afaceristul Yosif Eudor Mohaci, într-un cadru de basm, în Cappadocia. Acum, artista așteaptă să fie surprinsă încă o dată de partenerul ei, de data aceasta cu o nuntă ca-n povești. Se pare că cei doi nu au stabilit încă toate detaliile, dar vedeta este convinsă că Yosif pregătește ceva.

Și apoi vrea să devină mamă din nou.  Artista are vrea alți doi copii, preferabil gemeni. Anda a dezvăluit că ar vrea să-i dăruiască gemeni afaceristului, aceasta fiind și dorința fiicei sale, Evelin, în vârstă de șapte ani, care vrea să aibă un frățior și o surioară. Logodnicul Andei mai are și el o fiică, de șase ani, dintr-o căsnicie anterioară.

„Vreau să fac și copilași, poate încă doi. Poate fac și nuntă. (…) Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând. El vrea să mi-o „coacă” mie și eu i-o „coc” lui cu doi copii. Noi ne dorim copii. Evelin a zis că vrea doi, un frățiorr și o surioară. Gemeni a zis că vrea. (…) Dacă așa o vrea Dumnezeu, poate, cine știe, avem noroc. Ar fi ideal”, a dezvăluit Anda Adam, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram