Anda Adam e curajoasă, face dezvăluiri complete

Anda Adam e curajoasă, face dezvăluiri complete
Anda Adam rupe tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. Și mai spune ceva: e curajoasă și crede cu tărie în destin.

S-a tot vorbit în ultima vreme de despărțirea cântăreței Anda Adam de bărbatul cu care are o fetiță, Sorin Andrei Nicolescu, însă de fiecare dată când subiectul a ajuns în discuție, a preferat să evite, delicat, subiectul. Recent însă, lucrurile s-au schimbat. Artista a decis să facă declarații complete despre viața separată de soțul său.

”Sunt bine, sunt acasă. Micuța cu cine poate să fie? Inițial, trebuia să fie cu mine, dar s-a răzgândit și a rămas cu soțul. Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine. Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare ”Ce este scris să fie, este”. Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris”, a declarat artista pentru Cancan.

Cântăreața e curajoasă. Spune că nu o sperie despărțirea iminentă de cel alături de care își împarte viața de cinci ani. ”Cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.

Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta (…) de când m-am căsătorit”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au cunoscut când vedeta încă suferea după despărțirea de Victor Slav. A fost dragoste la prima vedere. Sentimentele erau atât de puternice încât cei doi s-au mutat împreună la numai op săptămână după ce s-au cunoscut. Cu cinci ani mai tânăr decât Anda, Sorin a cerut-o de soție o lună mai târziu, apoi a urmat o nuntă fabuloasă pe malul lacului Snagov. Luni mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe.

Sursa foto: Instagram / Anda Adam