Andra a recunoscut. Pe ce „se bate” în fiecare dimineață familia Măruță

Andra a recunoscut. Pe ce „se bate” în fiecare dimineață familia Măruță
Îndrăgita cântăreață Andra este din ce în mai aproape de prietenii de pe online. Recent, aceasta a făcut mărturisiri de suflet.

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și o mamă extraordinară. Andra povestește mereu despre ceea ce se întâmplă în casă.

Andra a recunoscut. Pe ce „se bate” în fiecare dimineață familia Măruță

După ce și-a dus copiii la școală, Andra le-a făcut o mărturisire fanilor săi de pe rețelele de socializare. Artista a spus că skateboard-ul familiei e motivul pentru care există discuții în fiecare dimineață. Andra spune că ar încerca și ea să învețe, dar încă nu e pregătită, așa că preferă să mai aștepte puțin.

 

„Încă nu am curajul să pun picioarele pe el”

„Copiii au fost lăsați la școală, așa că skate-ul ăsta e doar al meu. În fiecare dimineață este bătaie pe el și vreau să înțeleg de ce. Dar încă nu am curajul să pun picioarele pe el. E un început. Voi vă dați cu skate-ul sau cu bicicleta sau cu rolele? Care e preferatul vostru?”, a afirmat artista.

Andra și Măruță, mesaje de suflet pentru Eva Maria

Pe de altă parte, familia a trecut și printr-un moment aniversar, cu mult alint. Fetița Andrei și a lui Măruță, Eva Maria, și-a serbat ziua numelui, motiv pentru care mama și tata i-au făcut cele mai frumoase urări. Devenită domnișoară, Eva i-a mulțumit lui Cătălin Măruță cum nu s-ar fi așteptat nimeni: „Mulțumesc, boss”.

„Îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre”

„De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!”, a postat Andra pe pagina ei de socializare de „Sfânta Maria”. Nici frățiorul David nu a stat deoparte, el și-a îmbrățișat și sărutat sora, spre marea bucurie a părinților, care îi priveau cu dragoste infinită.

Sursă foto: instagram