Andra în ipostaze foarte rare, Măruță nu mai contenește să-și laude nevasta. S-a lăsat și cu o declarație de dragoste. Exclusiv

Andra în ipostaze foarte rare, Măruță nu mai contenește să-și laude nevasta. S-a lăsat și cu o declarație de dragoste. Exclusiv
De când s-a operat la genunchi, Andra îl menajează pe Cătălin Măruță cât poate de mult și a preluat tot ceea ce făcea acesta cu cei mici.

Prezentatorul s-a gândit că e bine ca și fanii lui și al Andrei să știe cum se descurcă soția sa, așa că a făcut câteva video-uri la prima zi a dimineții și le-a postat pe rețelele de socializare.

Măruță a fost extrem de drăguț cu celebra cântăreață și a explicat pe îndelete cum decurg momentele dinaintea îmbarcării copiilor, iar în final i-a spus Andrei cât de mult o iubește. „Pentru că eu nu pot să duc copiii la școală, cineva se trezește foarte de dimineața, curăță mașina nu cu o racletă, ci cu două. Are zâmbetul pe buze, spune bună dimineața vecine.

„Te iubesc, măi, bubule!”

Uite, mă, ce iubită tare am. A pornit mașina ca să o încălzească pentru copii. Frumos și în spate, luneta, să vedem pe unde mergem. Hai că e bine, ne-am făcut treaba ca la carte. Felicitări. Te iubesc, măi, bubule”, au fost cuvintele lui Cătălin Măruță.

„Perfect, gașca a plecat”

După ce mașina a fost în regulă, mămica Andra a revenit în casă și a avut grijă să îmbrace copiii corespunzător cu frigul de afară. În timpul acesta, Măruță a avut grijă să le declare și micuților dragostea lor și să le spună că le ține pumnii la școală. „Și se pleacă. David, care și-a luat mai multe la el, pentru că va merge la o zi de naștere și Eva, care se pregătește să intre în mașină. Perfect, gașca a plecat”, a mai afirmat prezentatorul, care susține că îi este foarte dor să-i conducă pe copii atunci când sănătatea îi va permite.

Colegii l-au așteptat cu cartea „Cățelușul șchiop”

Prezentatorul s-a operat luna trecută pentru ligamente încrucișate, dar acum a revenit pe platourile ProTV-ului. Cât a fost în concediu, i-a ținut locul frumoasa Adela Popescu. „M-am bucurat enorm azi să fiu iar în platou, alături de colegii mei de care mi-a fost atât de dor și alături de voi, prietenii mei din fața televizorului!

Îți mulțumesc din suflet Adela pentru că le-ai făcut după-amiezele plăcute cât timp eu am stat acasă să mă refac. Vă mulțumesc încă o dată pentru mesajele frumoase! ”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare. Puși pe șotii, colegii n-au ratat ocazia să nu facă haz de necaz, așa că l-au așteptat pe Măruță cu cărți precum „Cățelușul șchiop” și „Regele olog”

Recomandarile noastre