Ce probleme de sănătate are Cătălin Măruță? Va intra în operație în scurt timp

Ce probleme de sănătate are Cătălin Măruță? Va intra în operație în scurt timp
Cu puțin timp în urmă, reprezentanții trustului ProTV le-au dat o veste tristă fanilor lui Cătălin Măruță. Prezentatorul se simte rău și se va interna urgent în spital.

Măruță va fi obligat să lipsească o perioadă de la emisiunea pe care o prezintă, dar va fi înlocuit de o persoană dragă sufletului său, Adela Popescu.

Adela va fi prezentă în platoul emisiunii începând cu data de 12 ianuarie 2023, în timp ce Măruță va fi operat la genunchi. “Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte.

 

“M-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate”

De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

“Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV”

Când a aflat ce probleme are colegul de breaslă, Adela Popescu a acceptat imediat să-i sară în ajutor și i-a transmis că e alături de el cu tot sufletul. “Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Măruță va lipsi cel puțin o săptămână

După ce i-a predat ștafeta colegei, soțul Andrei a afirmat că va lipsi cel puțin o săptămână și i-a mulțumit Adelei pentru ajutorul oferit. “Cel puțin o săptămână o să lipsesc, nu mă duc în vacanță, chiar trebuie sa fac această intervenție. Vă las pe mâini bune, prietena Adela Popescu va fi cea care îmi va ține locul. Prietenul la nevoie de cunoaște! Îți mulțumesc că vei fi alături de telespectatori și de colegii mei”, a spus Cătălin.

Recomandarile noastre