Andra și 3 Sud-Est revin pe piața muzicală. Ultiumul videoclip, lansat când Laurențiu Duță a luat Covid

Andra și 3 Sud-Est revin pe piața muzicală. Ultiumul videoclip, lansat când Laurențiu Duță a luat Covid
Cea mai noua colaborare dintre Andra și 3 Sud Est face furori pe Youtube. Clipul piesei „Jumătatea mea mai buna” este pe locul 1 în trending pe Youtube atât în România, cât și în Republica Moldova.

Andra și 3 Sud-Est revin pe piața muzicală. Două dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească au readus vibe-ul anilor 2000. Fanii au fost în extaz, lăsând mii de comentarii în care îi felicitau pe artiști.

Locul 1 în trending

Videoclipul a ajuns și pe locul 1 în trending și în țările europene cu mari comunități de români, cum ar fi Italia și Belgia. Ca să le mulțumească fanilor pentru cele aproape 3 milioane de vizualizări făcute în timp record, Andra și 3 Sud Est au organizat o sesiune live pe Instagram. 

Cei patru au fost și eu cuprinși de nostalgie și și-au adus aminte de vremurile de la începutul carierei lor. Andra și băieții de la 3 Sud Est au ajuns la aceeași concluzie: că era mult mai greu să îți faci un nume în industria muzicală în anii ’90.

Cum s-a recuperat Andra după infectarea cu COVID-19

Andra a povestit într-un mesaj video postat pe rețelele sociale că organismul său s-a refăcut cu greu după infecția cu COVID-19. Andra a mers în vizită la părinții săi împreună cu Eva și David Măruță. Soțul său nu i-a putut însoți în perioada dorită de vedetă, pentru că trebuia să fie la emisiunea pe care o moderează la Pro TV.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

„Ce mai faceți, dragii mei? Mi-ați scris în mesaje că nu prea am fost activă într-adevăr pe Instagram. Am fost la Cluj, la mama mea, i-am făcut o surpriză. Am fost doar eu și copiii. M-am întors, am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am „început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate.

Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept. Sunt binedispusă cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și io energie foarte bună. Deși, după perioada de COVID-19, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită.

Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, menționat Andra Măruță pe Instagram Stories.

Laurențiu Duță s-a infectat cu COVID-19

Laurențiu Duță s-a infectat cu virusul care ne face viața un calvar de mai bine de un an. Membrul trupei 3 Sud-Est a fost confirmat pozitiv COVID-19 în urmă cu două săptămâni. 

Cântărețul a avut o formă ușoară a bolii. Cu toate acestea, a preferat să păstreze discreția și s-a autoizolat. 

Informația a fost confirmată chiar de managerul trupei în cadrul unei emisiuni TV și a mărturisit că starea de sănătate a artistului este una bună în momentul de față, iar începând de mâine își va relua proiectele.

Andra povestește despre sacrificiul părinților ei