Andra și Cătălin au plecat să caute maimuțe. Aventura familiei Măruță e memorabilă

Andra și Cătălin au plecat să caute maimuțe. Aventura familiei Măruță e memorabilă
Familia Măruță a avut nevoie să se rupă de cotidian, să lase totul în urmă și să plece într-o aventură. Iată unde s-au distrat.

S-a terminat cu plimbările la munte și la mare pentru familia Măruță. Au simțit nevoia de o aventură, așa că s-au îmbarcat la bordul unui imens vas și au plecat într-o croazieră pe care nu o vor uita niciodată.

Pentru a fi siguri că totul va fi ca la carte, cei patru aventurieri alături au ales Symphony of the Seas, considerată una dintre cele mai mari nave din lume, care poate găzdui nu mai puțin de 5000 de pasageri. Aventura a început din Barcelona, iar Andra și-a ținut fanii la curent cu unul dintre cele mai frumoase momente din viață.

Andra și Măruță, croazieră alături de copii

„Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”

”O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă, care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord.”, a scris Andra pe contul său de Facebook.

Prima oprire, în Gibraltar, în căutare de maimuțe

Primul loc fantastic unde au poposit a fost în Gibraltar. Familia Măruță s-a bucurat enorm când s-au jucat cu simpaticele maimuțe, pe care Eva și David le-au hrănit ca pe niște copii. ”O aventură incredibilă în Gibraltar alături de ai mei, în căutarea maimuțelor! Am avut ocazia să le vedem de aproape, să le hrănim și să ne bucurăm de momentele amuzante pe care le-au creat. Peisajele spectaculoase ale Gibraltarului au făcut totul și mai special!”, a fost mesajul postat de celebra artistă.

Au fugit în cea mai minunată vacanță

„Am decis să vă arătăm pe unde ne plimbăm”

Fanii au fost extrem de fericiți să vadă unde se plimbă vedetele lor preferate, așa că le-au trimis zeci de mesaje. Andra le-a mulțumit tuturor pentru aprecieri, punctând faptul că a simțit nevoia să le spună fanilor cum își petrece vacanța cu familia. „Multumim frumos de mesaje. Aveam nevoie de o vacanță cu toți, așa că am decis să vă și aratăm pe unde ne plimbăm.”, a comentat cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre