Andra vrea să-și reînnoiască jurămintele la Veneția, locul a fost cerută pentru prima dată în căsătorie

Andra vrea să-și reînnoiască jurămintele la Veneția, locul a fost cerută pentru prima dată în căsătorie
Andra și Cătălin Măruță au una dintre cele mai longevive căsnicii din show-biz, iar anul acesta cântăreața i-a propus soțului să-și reînnoiască jurămintele. Și nu oricum, ci ca-n filme, la Veneția, orașul care le-a fost martor primei cereri în căsătorie.       

Andra a povestit la PROFM de câte ori a cerut-o Cătălin Măruță în căsătorie. „I-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme”

De câte ori a fost cerută Andra de soție

În 2007, Andra primea inelul de logodnă de la Cătălin Măruță, iar un an mai târziu deveneau soț și soție. Artista a povestit într-o emisiune radio de la Pro FM cât este de romantic prezentatorul tv și cum a cerut-o de nevastă de mai multe ori, fapt ce a făcut-o să se simtă în al nouălea cer.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în august 2008

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția Cătălin Măruță mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?’. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ‘Da’ la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.”, a povestit Andra momentele de neuitat din viața ei.

Artista vrea să-și reînnoiască jurămintele cu copiii alături

Păstrând proporțiile, artista i-a propus soțului său să repete figura din Veneția, de data aceasta în prezența copiilor lor, cele mai frumoase „dovezi” ale iubirii dintre ei.

„La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a mai spus Andra.

Andra s-a îngrășat în pandemie

Pandemia a scos din Andra o latură pe care nu știa că o are. A descoperit că-i place să gătească, mai ales dacă o face pentru familia ei. Și a mai descoperit ceva: îi place și să mănânce, drept pentru care recunoaște că s-a îngrășat cam 10 kilograme în pandemie.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea”, a spus Andra, cu zâmbetul pe buze.