Andreea Antonescu nu suportă frigul, dar în șifonierul ei nu există haine groase. Un jurnalist îi ține acum de cald

Andreea Antonescu nu suportă frigul, dar în șifonierul ei nu există haine groase. Un jurnalist îi ține acum de cald
Încă nu a divorțat de Traian Spak, dar se iubește la nebunie cu un bărbat de trei luni. Artista vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Acum doi ani Andreea Antonescu a anunțat că divorțează de tatăl copilului său, dar nici acum cei doi nu sunt liberi.

Andreea Antonescu nu suportă frigul, dar în șifonierul ei nu există haine groase

Într-un interviu pentru Playtech, Andreea Antonescu a dat primele declarații despre iubitul său. Chiar dacă încă e căsătorită în acte cu Traian Spak, aceasta e fericită lângă noul bărbat din viața ei și speră din suflet că va ajunge din nou la altar și e pregătită să devină din nou mamă.

„Suntem împreună de trei luni”

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a mărturisit vedeta.

Cei doi nu locuiesc împreună

Chiar dacă se înțeleg perfect, cei doi nu locuiesc împreună, Andreea mărturisind că vrea ca lucrurile să vină de la sine. Și pentru că lucrurile sunt cât se poate de serioase, l-a prezentat mamei sale. Chiar și cea mică îl cunoaște, dar nu știe ce relație are mama cu bărbatul. „Mama îl cunoaște deja. L-a văzut și Sienna, dar nu i-am spus încă cine e”, a mai spus cântăreața.

Cu soțul nu se mai împacă

Andreea și micuța au fost în SUA de sărbători, dar cale de împăcare între ea și soțul său nu mai există. „Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Nu avem asupra a ce să revenim! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni. Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oameni maturi cu planuri de viitor separate!

Nu sunt persoana care să revină asupra unei hotărâri gândite o perioadă lungă de timp și nici nu reacționez la impuls! Divorțul se va pronunța curând! Eu îmi doresc să-mi refac viața”, a adăugat artista.

Am vreo zece fulare, dar nu port nici unul

Pe de altă parte, Andreea Antonescu mărturisește că nu suportă frigul, dar nici hainele groase, ci doar câteva fulare pe care însă nu le poartă. „Nu-mi place frigul, nu am haine groase pentru perioada asta pentru că am fost mai mult plecată. Nu sunt obișnuită cu iernile de aici, nici nu-mi place.

Aș putea să-mi iau haine groase, dar parcă nu aș putea să mă acomodez cu ideea, nu vreau să mă supun vremii. Nu suport, am vreo două-trei paltoane, e maximum ce pot pune pe mine. În rest numai gecuțe din piele… Am vreo zece fulare, dar nu folosesc niciodată niciunul”, s-a destăinuit Andreea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre