Andreea Antonescu, extrem de libertină în relații. Nu o deranjează să-și împartă bărbatul

Andreea Antonescu, extrem de libertină în relații. Nu o deranjează să-și împartă bărbatul
Andreea Antonescu se simte liberă ca pasărea cerului și e extrem de libertină în relații. Nu o deranjează să-și împartă bărbatul

Andreea Antonescu își caută un bărbat care să o facă cu adevărat fericită. Și spune că niciodată nu-l va ține în frâu.

Andreea Antonescu, extrem de libertină în relații. Nu o deranjează să-și împartă bărbatul

În timp ce prietena ei și nașa fetiței, Andreea Bălan e foarte strictă în relații, Andreea Antonescu a mărturisit că bărbatul care va sta lângă ea va avea parte de tot ce-și va dori. Dar niciodată de gelozie. Ea este foarte deschisă când vine vorba de relații și, deși pare greu de înțeles pentru orice altă femeie, a afirmat că ar putea trece și peste faptul că ar putea fi înșelată. Există și un motiv: știe cât de greu se construiesc relațiile adevărate.

„Toate prietenele mele mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap”

”Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat și mai și în scorpia care sunt astăzi. Aș trece peste orice, inclusiv peste înșelat. Toate prietenele mele mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap.

Din punctul meu de vedere, o relație se construiește atât de greu și persoana de lângă tine trebuie să fie specială. Trebuie să îți demonstreze multe lucruri în timp. Și atunci, o aventură n-ar fi cea care m-ar determina să pun capăt unei relații la care am muncit din greu”, a povestit vedeta.

Nu are acum nici o relație

Și pentru că în ultima perioadă cârcotașii au tot vorbit despre faptul că Andreea ar avea pe cineva, pentru că a fost văzută în compania unui bărbat, cântăreața le-a tăiat elanul. E doar un prieten.

”Eu nu știu de niciuna dintre ele. Edi este cel care este cu mine și lângă mine tot timpul, pentru că este cel care mă ajută foarte tare pe partea de social media. Edi fiind unul dintre bărbații pe care i-ați descoperit în viața mea. E o relație de prieteni, pe lângă faptul că lucrăm împreună. Un iubit nu am, când voi avea este normal să-mi asum acea relație. Am devenit o persoană foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații și cred că am și de ce”, a mai spus Andreea la Antena Stars.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre