Exclusiv. Alex Bodi s-a dat rechinilor. Prietenii zic că e mai bine așa, dar în final, a ajuns la porci

Exclusiv. Alex Bodi s-a dat rechinilor. Prietenii zic că e mai bine așa, dar în final, a ajuns la porci
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu o ține tot într-o distracție, cel puțin aparent. Pe rețelele sociale, vacanțele de lux sunt documentate aproape în detaliu. evident, nu la fel se întâmplă cu zilele în care merge la poliție să dea cu subsemnatul.

O zi pe săptămână, Alex Bodi trebuie să se prezinte la poliție. În rest, cam poate să facă ce vrea, chiar să plece din țară. După vacanța de schi, alături de fiica lui cea mare și de iubita sa, Daria Radionova, acum Alex Bodi a plecat într-o nouă vacanță. După zăpezile din Franța și Elveția, afaceristul a ajuns la rechinii din Bahamas.

„Înotând cu prietenii adevărați” a titrat Alex Bodi alături de imaginile în care le arată prietenilor de pe Facebook cât de tare e. „Rechinii mici nu atacă rechinii mari”, i-a scris cineva.

Alex Bodi a înotat alături de rechini, dar partea savuroasă a urmat după aceea.

Alex Bodi a ajuns la porci. Asta i-a schimbat perspectiva

Milionarul care e cercetat penal într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism se distrează în oceanul Atlantic, cum numai el putea. A călătorit în condiții de lux, iar pentru a ajunge pe insulă, a fost preluat cu o cursă exclusivistă. Acolo. Alex Bodi s-a pus să facă și fapte bune. El a hrănit iguane, pe o plajă.

Asta după ce și-a dat seama cât de importantă e viața în natură. Pare că sesiunile de înot alături de trei porci au avut un rol important în înțelegere. Din imaginile pe care le-a postat, pare că Alex Bodi s-a distrat de minune în compania suinelor, chiar dacă pe acestea nu le-a mai numit „prieteni adevărați”.

Părea că în această vacanță Alex Bodi nu a plecat cu o companie feminină. Daria Radionova, cea care i-a stat alături în ultimele escapade, a rămas, momentan, la Londra. Doar s-a aflat că iubărețul Bodi s-a dus în Bahamas ca să o întâlnească pe Ema Uta. Amantlâcul celor doi a ieșit la iveală atunci când au postat fotografii, pe rețele de socializare, având în fundal aceleași plaje exotice din Bahamas. Așa a aflat și Daria Radionova că ar fi înșelată pentru a doua oară de omul de afaceri. Ba chiar se spune că iar s-au despărțit.

Cel care a confirmat că Alex Bodi s-a dus în Bahamas cu Ema este Dan Capatos. Acesta a avut o ieșire în emisiunea lui.

„”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la  Antena Stars, care este bun prieten cu Alex Bodi

Zilele acestea, Bodi  are de luat o decizie foarte importantă. El trebuie să se opereze de urgență, din cauza unor varice, drept pentru care trebuie să aleagă clinica în care va face intervenția. Acesta a relatat la un post de televiziune că a mai făcut o operație de acest gen în trecut, iar acum va merge la operație în Franța sau la Londra.

Sursa foto: Instagram