Andreea Antonescu rupe tăcerea despre bărbatul din viața ei. „Este cu mine și lângă mine tot timpul”

Andreea Antonescu rupe tăcerea despre bărbatul din viața ei. „Este cu mine și lângă mine tot timpul”
Andreea Antonescu este din ce în ce mai vizibilă în lumea mondenă, de aproximativ un an. Lunile trecute, vedeta a lansat și o melodie nouă în compania prietenei sale Andreea Bălan, iar viața ei e urmărită cu mare interes de fani. De ceva vreme, viața ei înseamnă și un partener nou, care, se pare, este tot ce și-a dorit artista.

Ceea ce aștepta toată lumea cu mare interes, s-a întâmplat: Andreea Antonescu rupe tăcerea și a decis să vorbească despre bărbatul din viața ei.

În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a decis să se despartă de soțul ei și tatăl fiicei sale, Sienna. Andreea și Traian Spak au pus capăt relației civilizat, după ce bărbatul s-a mutat în America, după opt ani de relație cu jumătatea trupei Andre. Cei doi au depus actele de divorț, însă separarea birocratică nu a fost încă finalizată. Asta nu o oprește însă pe Andreea Antonescu să își caute fericirea și să se bucure de viață.

Când a fost întrebată despre o nouă relație, Andreea Antonescu a spus mereu că nu exclude această posibilitate. Dar că e mult mai pretențioasă, pentru că e mamă, iar nevoile și bunăstarea  fiicei ei primează.  Totuși, Andreea pare să nu se întoarcă din drum și nu prevede în viitor o revenire la cel care i-a fost partener mai bine de 8 ani. Nu exclude posibilitatea unei noi iubiri, însă a recunoscut că este pretențioasă și oricum, în prezent, cea mai importantă persoană din viața ei este Sienna, fiica sa.

Andreea Antonescu vorbește despre bărbatul cu care petrece cel mai mult timp

În ultima perioadă, artista a fost văzută mereu în compania unui bărbat. Ea a fost surprinsă chiar mergând și înnoptând la acesta acasă, săptămânile trecute, după ce a ieșit în oraș cu acesta, dar și cu prietena ei, Andreea Bălan.

Cântăreața a decis să rupă tăcerea și a făcut lumină (parțial) în acest caz. Asta pentru că nu a abordat  subiectul nopții petrecute altundeva decât acasă de acum câteva săptămâni, ci a vorbit despre bărbatul în compania căruia este văzută mai mereu în postările de pe rețelele sociale.

Ea a dezvăluit la Antena Stars că misteriosul tânăr este un prieten bun pe care îl cunoaște de doi ani. El o ajută cu organizarea evenimentelor din viața ei și cu activitatea sa în social media. „Eu nu știu de niciuna dintre ele. Edi este cel care este cu mine și lângă mine tot timpul, pentru că este cel care mă ajută foarte tare pe partea de social media. Edi fiind unul dintre bărbații pe care i-ați descoperit în viața mea.

E o relație de prietenie, pe lângă faptul că lucrăm împreună. Un iubit nu am, când voi avea este normal să-mi asum acea relație. Am devenit o persoană foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații și cred că am și de ce”, a declarat Andreea Antonescu la Antena Stars.

Paparazzi ar avea altceva de spus

Amintim că la mijlocul lunii, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe jumătatea trupei Andre  în compania unui afacerist, foarte cunoscut. Andreea Antonescu a fost surprinsă în compania acestuia, și, conform sursei citate, ar fi petrecut noaptea la el acasă. De acolo a postat, pe Instagram, mai multe fotografii cu subînțeles.

Sursa foto: Instagram