Fostul soț al Andreei Antonescu are probleme mari, iar ea și-a găsit alt om de afaceri de iubit

Fostul soț al Andreei Antonescu are probleme mari, iar ea și-a găsit alt om de afaceri de iubit
Separarea dintre Andreea Antonescu și cel alături de care a construit o familie care i-a adus împlinirea, ea devenind mamă, a trenat mult timp. Și au existat motive. Acum lucrurile s-au așezat altfel.

În timp ce fostul ei soț are mari probleme cu afacerile, Andreea Antonescu și-a găsit alt om de afaceri. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe jumătatea trupei Andre  în compania unui alt afacerist, unul foarte cunoscut. Artista a fost surprinsă în compania acestuia, și, conform sursei citate, ar fi petrecut noaptea la el acasă.

Probleme mari în afaceri pentru fostul soț al Andreei Antonescu

Ziua de duminică a fost una cumplită pentru fostul soț al Andreei Antonescu. Fabrica sa de mezeluri a luat foc și a ars din temelii. Zeci de pompieri au intervenit, însă în final, pagubele sunt uriașe. Peste 1000 de metri pătrați au ars. La fața locului au ajuns zeci de pompieri de la ISU Argeș și ISU Olt, dar și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea. În final, au fost suplimentate mijloacele de intervenție cu o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu, a moştenit, alături de fratele său, afacerile familiei după decesul tatălui său. Constantin Spak, care a înfiinţat în 1994 Spak Groupe, o afacere în domeniul producţiei şi comercializării produselor din carne. Acesta a murit prematur, la scurt timp după căsătoria fiului său cu cântăreața, el decizând să își pună capăt zilelor.

Ulterior, Traian şi fratele său au preluat afacerile familiei. Problemele însă au continuat și, conform realitateaoltului.ro, cei doi nu au reușit să împiedice falimentul. Fabrica lui Spak s-a ales cu sechestru asigurator pus de bănci, pentru recuperarea împrumuturilor făcute de senior, în valoare de peste două milioane de euro. Acesta a fost contextul în care, soțul Andreei Antonescu, a decis să plece din România, și să o ia de la capăt în afara țării.

Cum s-au despărțit Andreea Antonescu și Spak

Astfel, Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit la finalul anului 2019, iar pandemia a încurcat-o mult pe vedetă, care nu a putut finaliza divorțul. Chiar dacă actele nu erau semnate, Andreea a vorbit cu sinceritate despre cauzele care au provocat ruptura dintre ea și Traian Spak, într-un interviu.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile.

I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat de fiecare în direcții diferite, bănuiesc”, a declarat Andreea Antonescu la începutul lunii septembrie 2019, când a vorbit și despre cum a reacționat fostul ei partener de viață când l-a anunțat că își dorește să divorțeze.

Cu cine își petrece nopțile Andreea Antonescu

Vineri seara, Andreea Antonescu a ieșit în oraș cu prietena sa, Andreea Bălan. Alături de ele s-au aflat Diana Dumitrescu și soțul ei, dar și nașul celor doi, cunoscutul om de afaceri, Viorel Băcanu. La finalul serii unde au degustat vinuri, Andreea și Băcanu au plecat împreună, spre locuința bărbatului. Iar înainte să urce în taxi, s-au îmbrățișat afectuos.

Relația pare să fie una asumată. Andreea Antonescu chiar a distribuit, pe rețelele sociale, imagini din balconul lui Viorel Băcanu, cu un pahar cu șampanie în mână. Dimineața ea a fost întâmpinată și cu un buchet frumos de flori, din partea iubitului, mai scrie Spynews.ro.

Sursa foto: Spynews.ro, Instagram