Andreea Bălan, nostalgică după escapada cu iubitul în Bulgaria. Iată ce a făcut!

Andreea Bălan, nostalgică după escapada cu iubitul în Bulgaria. Iată ce a făcut!
Andreea Bălan a devenit nostalgică după escapada cu iubitul ei în resortul exclusivist din Bulgaria. Ea a împânzit în ultima zi internetul cu fotografii și imagini video cu fetițele sale de când erau și mai mici.

Nu mai puțin de 46 de secvențe a distribuit Andreea Bălan fanilor, în ultimele ore, relatând, emoționată, crâmpeie din viața fetițelor ei. Cântăreața are, cu actorul George Burcea, două fetițe, Clara – Maria, care are un an și jumătate, și Ella- Maya, de trei ani.

Vedeta a distribuit imagini din intimitatea familiei. Și nu ne referim aici la momentele aniversare, ci la ipostaze cu adevărat personale.

S-a arătat dormind cu pruncii în brațe, spunând cât de mult adoră să le țină în brațe pe micuțe când dorm. Dar a arătat și o fotografie cu ea însărcinată, pe final, cu cea de-a doua fetiță. Alte imagini de o gingășie emoționantă, arată cu câtă dragoste a fost primită fiica cea mică de către sora ei, după ce a ajuns acasă de la maternitate. Sunt zeci de fotografii cu fetițele de-a lungul vieților lor, de  când erau bebeluși și până în prezent.

Detaliul umilitor pe care George Burcea nu îl poate uita

Postările apar într-un context în care actorul Burcea, tatăl copilelor, a făcut anumite  declarații publice nu tocmai confortabile pentru cântăreață.  În cadrul emisunii „Ferma. Orășeni vs. săteni”, actorul a vorbit despre despărțirea de Andreea Bălan care nu a fost deloc în cei mai buni termeni.


Măriuca Enache, copila care cântă la ukulele. E deja vedetă, dar va deveni star!

Operele lui Galilei, Newton și Goya furate din Londra, descoperite în județul Neamț


„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune.

Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, a declarat George Burcea în cadrul show-ului de la Pro TV.

Cât e lăsat să se implice Burcea în viața fetițelor după ce a plecat de acasă

Actorul a ținut să informeze public, pe toți telespectatorii, cum decurge în prezent relația sa cu fiicele. „Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mai relatat George Burcea.

Sursa foto: Instagram