Andreea Bălan a luat o decizie radicală. Nimeni nu o poate întoarce din drum. Care au fost cele mai mari probleme în „America Express”

Andreea Bălan a luat o decizie radicală. Nimeni nu o poate întoarce din drum. Care au fost cele mai mari probleme în „America Express”
Jurata de la „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan și prietena ei, Andreea Antonescu au acceptat provocarea vieții. Cum a fost în America Express.

Andreea Bălan a vorbit despre experiența trăită în America Express. E o femeie puternică, care a trecut prin multe, dar recunoaște că reality show-ul a fost extrem de greu.

Andreea Bălan a luat o decizie radicală. Nimeni nu o poate întoarce din drum. Care au fost cele mai mari probleme în America Express

Într-un interviu pentru Playtech – Impact.ro, Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată de momentele pe care le-a trăit în America Express. Vedeta spune că cel mai mult a măcinat-o dorul de fetițe, iar problemele cele mai mari le-a întâmpinat la capitolul mâncare. Jumătatea blondă a trupei Andre a luat și o decizie radicală după ce s-a întors din America. Ea spune că nu va mai pleca niciodată o perioadă atât de lungă despărțită de Clara și Ella, pe care le adoră.

„Erau treze, mă așteptau și au coborât scările în fugă, pur și simplu mi-au sărit în brațe”

„Mi-a fost foarte dor de ele, cred că acolo cel mai greu lucru acesta a fost: să fiu departe de ele. Au fost foarte emoționate. Am aterizat noaptea și eu am crezut că dorm. Abia așteptam să ajung acasă și pur și simplu să mă bag în pat lângă ele. Dar erau treze, mă așteptau și au coborât scările în fugă, pur și simplu mi-au sărit în brațe, am izbucnit în lacrimi și tremuram așa de fericire! A fost foarte frumoasă revederea.

„Este singurul reality show pe care l-am acceptat, pentru că mi-au plăcut țările în care am fost”

Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel, se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență. În alt reality show nu aș merge niciodată. Este singurul reality show pe care l-am acceptat, pentru că mi-au plăcut țările în care am fost: Mexic, Guatemala și Columbia”, a declarat Andreea.

„Sunt obișnuită cu cazările precare, cu pensiunile, cu făcut bagaj, strâns, plecat, trezit”

Chiar dacă e obișnuită de mică cu greul, Andreea a recunoscut că uneori provocările traseului din America Express a fost copleșitor. „A fost foarte greu, pentru că pur și simplu trebuia să faci autostopul, să nu ai bani, să nu mănânci și să te bazezi doar pe ajutorul oamenilor și să dormi în diferite condiții precare, foarte foarte greu.

Dar, eu fiind de mică în lumina reflectoarelor și mergând în turnee de când aveam 12-13 ani, sunt obișnuită cu cazările precare, cu pensiunile, cu făcut bagaj, strâns, plecat, trezit, dormit puțin și, toate acestea, până la urmă nu au fost chiar atât de grele, erau oarecum familiare. În schimb, dorul de casă a fost foarte greu și mâncarea”, susține vedeta.

Sursă foto: instagram