Andreea Bălan, despre tatăl ei: „Eram plină de sânge, dar el m-a pus să cânt”. Cum o tratează azi Săndel Bălan

Andreea Bălan, despre tatăl ei: „Eram plină de sânge, dar el m-a pus să cânt”. Cum o tratează azi Săndel Bălan
Andreea Bălan a primit o mulțime de urări de la fanii și prietenii săi, de Sfântul Andrei. Artista a avut de citit și un mesaj emoționant, plus poze cu ea când era mai mică.

Sângele apă nu se face. Este și cazul Andreei Bălan. Nu a fost în relații prea bune că părintele ei, Săndel Bălan. Dar, timpul vindecă multe răni. De Sfântul Andrei, tatăl artistei i-a scris: „Tata te iubește și este mândru de tine!”

Săndel Bălan, mesaj tulburător pentru fiica lui

Andreea Bălan a povestit de multe ori despre relația ”rece” pe care a avut-o cu tatăl ei, Săndel. O perioadă cei doi nu și-au vorbit, însă au reușit să treacă peste  acele vremuri. Marți, 30 noiembrie 2021, Săndel Bălan a fost printre primii care i-au făcut urări, de ziua numelui.

Săndel Bălan a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii, cu fetița lui. Este mândru și cu nepoțelele lui.

„La mulți ani de ziua numelui fiica mea minunată. La cât mai multe realizări și împliniri. Să fii sănătoasă și să te bucuri mereu de nepotelele mele dragi. Tata te iubește și este mândru de tine!!!”, a scris Săndel Bălan pe pagina personală de Facebook.

Săndel Bălan a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii, cu fetița lui

De ce nu și-au vorbit o perioadă

Andreea Bălan a mărturisit că relația cu tatăl ei a devenit mult mai apropiată după ce ea a plecat de acasă, la vârsta de 18 ani.

„Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă, de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. N-am fost certată nici cu tata, și nici cu familia Antonescu, așa cum s-a speculat. Îl iubesc foarte mult și fără el Andrè nu exista. El era compozitorul trupei. Când am refăcut Andrè, el s-a bucurat!

El a fost prezent când am avut probleme de sănătate și la botez. El a fost la toate evenimentele importante din viața mea. Și acum am pus o poză cu el în noul videoclip, pentru că e făcut cu amintiri din trecut. De Andreea Antonescu m-am despărțit când a murit tatăl ei și după ne-am reîmpăcat”, a declarat artista, la podcastul lui Cătălin Măruță.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”.

Andreea Bălan a dezvăluit că la 18 ani a plecat de acasă în momentul în care a descoperit că Săndel Bălan îi cheltuise toți banii. Artista a mai spus că și-a iertat tatăl în momentul în care a devenit și ea părinte.

Un lucru mai puțin știut, chiar și de către cei mai mari fani, este că la un moment dat Andreea Bălan a vorbit public despre vina pe care consideră că o poartă mama ei.

Portivit artistei, aceasta a asistat la comportamentul mult prea dur al lui Săndel Bălan și nu a luat atitudine.