Andreea Bălan nu are noroc în dragoste. Ce o împiedică pe artistă să rămână lângă un bărbat

Andreea Bălan nu are noroc în dragoste. Ce o împiedică pe artistă să rămână lângă un bărbat
Își dorește enorm de mult să aibă o familie, însă ceva se întâmplă cu Andreea Bălan. Bărbații o plac, dar fug de ea.

După o relație dureroasă cu Keo și un divorț neplăcut de George Burcea, părea că Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan nu are noroc în dragoste. Ce o împiedică pe artistă să rămână lângă un bărbat

O veste tristă a apărut în spațiul showbizz-ului. Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au spus adio. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, cei doi s-ar fi despărțit cu trei săptămâni în urmă. Nu se știe dacă este o decizie de moment sau una definitivă, iar până în acest moment nici vedeta, nici Tiberiu nu au dat nici o declarație.

Sursele spun că aceștia au ajuns la o asemenea decizie după ce în ultima perioadă certurile erau la ordinea zilei. Cei care o cunosc bine pe Andreea spun că ea este prea autoritară și, în general, se vede superioară bărbatului de lângă ea.

Ea și Tiberiu Argint au format un cuplu timp de un an și cinci luni și toată lumea i-ar fi văzut în fața altarului. Vom vedea dacă mai e loc de împăcare sau drumurile lor se despart iremediabil.

„Bărbaților le plac femeile puternice doar ca să le cucerească”

Care să fie oare motivul despărțirii dintre Andreea și Tiberiu? Sursele spun că unul dintre defectele cântăreței ar fi că e destul de autoritară cu masculii, iar acest lucru ar fi fost deranjant atât pentru Keo, cât și pentru George Burcea.

Când au apărut primele zvonuri despre despărțirea dintre blondă și George Burcea, aceasta a făcut o postare pe contul său de socializare, în care povestea că bărbaților nu le plac femeile puternice decât să le cucerească. Ulterior, aceștia se sperie și fug. Atitudinea cântăreței să-l fi speriat oare și pe Tiberiu Argint?

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară. Reușitele ei îl dor… (…), a spus Andreea cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram