Andreea Bălan i-a făcut Ellei petrecere de cinci stele. Ce a făcut tatăl și ce cadou a primit de la nașul Aurelian Temișan

Andreea Bălan i-a făcut Ellei petrecere de cinci stele. Ce a făcut tatăl și ce cadou a primit de la nașul Aurelian Temișan
Cu câteva zile în urmă, Ella, fetița cea mare a îndrăgitei cântărețe Andreea Bălan a împlinit cinci ani, iar mama i-a organizat cea mai tare petrecere.

Spectacol, magie, bucurie fără seamăn. Așa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte petrecerea de pomină pe care Andreea Bălan i-a făcut-o Ellei, fetița sa cea mare. Cine i-a trecut pragul casei.

Andreea Bălan i-a făcut Ellei petrecere de cinci stele. Ce cadou a primit de la nașul Aurelian Temișan și cum a arătat tortul

Ziua de 9 octombrie este momentul pe care Andreea Bălan nu-l va uita toată viața, pentru că atunci a ales să vină pe lume micuța Ella, cel mai mare dar pe care Dumnezeu i l-a făcut. Anul acesta, cântăreața a transmis un mesaj tulburător și i-a organizat o petrecere cum rar mai vezi.

„Ella este prințesa mea sensibilă și iubitoare, bună și caldă”

„09.10.2016 este ziua în care Ella a venit pe lume și m-a ales să-i fiu mamă! Din acea zi, totul a căpătat sens, m-am simțit împlinită cu adevărat și am cunoscut iubirea necondiționată! Azi, la 5 ani distanță, sunt fericită și recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută alături de ea, pentru zâmbetele și gingășia ei.

Pentru că îmi retrăiesc copilăria alături de ea și pentru că mă învață să fiu un om mai bun! Ella este prințesa mea sensibilă și iubitoare, bună și caldă, care mă duce în fiecare zi în universul ei magic cu unicorni, zâne și fluturași”, a scris Andreea pe contul său de socializare.

Ce cadou a primit de la mama sa

Ella a sărit în sus de bucurie atunci când mami i-a adus unul dintre cadouri. E vorba de un tort superb cu zâne și fluturași, iar micuța a vrut imediat să guste din dulcele gustos. Dar asta nu e tot. Fetițele Andreei au fost în culmea fericirii atunci când au fost pictate, dar mai ales în momentul în care la petrecere a venit magicianul Verdini care le-a smuls multe zâmbete.

 

Fetițele au purtat rochițe albe de prințese

La petrecerea Ellei au venit toți prietenii cei mai buni ai Andreei, colegi de trupă și bineînțeles Petrișor. În ceea ce-i privește pe nași, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, aceștia i-au făcut Ellei un dar inedit: o măsuță de machiaj cu toate cele necesare.

Ella îi calcă de pe acum mamei pe urme, fiind deja o domnișoară extrem de cochetă. Fetițele au purtat rochițe albe de prințese, iar Andreea Bălan a arătat extraordinar, înveșmântată într-o ținută de culoarea îngerilor.

Tăticul George Burcea și-a serbat fetița cum a putut

De la aniversarea spectaculoasă a lipsit, evident, tăticul George Burcea. Dar, conform aparițiilor lui de pe pagina de Facebook, el a avut o zi de sărbătoare cu 3 zile înainte de ziua Ellei, pe 6 octombrie. Atunci a avut în grijă fetițele și le-a scos la distracție în oraș. Au făcut poze, iar actorul le-a arătat miilor de fani de pe rețeaua de socializare.

Pe 9 octombrie, chiar de ziua Ellei Maya, a postat una din aceste poze, doar cu ea, și a scris un text prin care a marcat ziua de naștere a fetiței și și-a exprimat sentimentele.

„Ella Maya, Lăptic mare, fetița lui tati, dragostea vieții mele… Indiferent de alint si vremuri bune sau putin bune, suntem impreună cât de des dorim si putem să o facem. Iubesc fiecare moment alături de ea si mă topesc atunci când ma strânge de față, se uită în ochii mei si imi spune că mă iubeste, că ma adoră si că sunt cel mai bun tătic din lume. Poate sunt…sau poate nu sunt, dar încerc să învăt să fiu… Te iubesc, Lăpticule. La multi ani!
5 ani de Ella Maya”, a scris George Burcea. Mii de prieteni virtuali i-au făcut urări fetiței, iar pe tată l-au felicitat.

Sursă foto: instagram