Andreea Bălan dezvăluie tot. Burcea n-are nicio treabă cu fiicele lui: „Dacă facem copii, nu-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate”

Andreea Bălan dezvăluie tot. Burcea n-are nicio treabă cu fiicele lui: „Dacă facem copii, nu-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate”
Andreea Bălan şi George Burcea sunt divorţaţi din 3 martie anul trecut. Despărțiți erau deja de câțiva ani, mariajul lor încheindu-se în 2020, la câteva luni după nuntă, practic.

Procesul de divorţ dintre Andreea Bălan şi George Burcea a fost complicat, din care nu au lipsit acuzaţiile publiceDupă doi ani de judecată şi acuzații dure pe care şi le-au adus reciproc, instanţa a decis custodie comună pentru cele două fiice ale lor și au stabilit domiciliul lor acasă la mamă.

Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei

Recent, Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, artista de 38 de ani considerând că așa este mai bine pentru cele două fiice alea ei și actorului, Ella și Clara.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu pentru Viva!.

De ce George Burcea nu plătește pensie alimentară

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

Andreea Bălan și George Burcea s-au luat la întrecere, joi, una din cele mai importante zile din viața lor

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate. (…) Nu am niciun resentiment față de niciun fost partener, inclusiv față de tatăl fetițelor mele.

De la fiecare om am învățat ceva, iar eu am devenit un om mult mai bun și mai empatic în urma acestor relații, chiar dacă, la vremea respectivă, poate am suferit. Cu fiecare am construit ceva în viața mea și am evoluat. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am două fetițe minunate și, prin urmare, tot ceea ce se întâmplă legal cu tatăl fetelor e doar o formalitate de principiu, fără resentimente”, a mai spus, pentru aceeași sursă, vedeta.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre