Andreea Bălan e îndrăzneață. Ce așteaptă de la iubitului ei și ce apropo i-a bătut

Andreea Bălan e îndrăzneață. Ce așteaptă de la iubitului ei și ce apropo i-a bătut
Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de amor cu Tiberiu Argint, iar momentele emoționante dintre cei doi se țin lanț, chiar dacă încearcă să fie cât se poate de discreți.

Frumoasa Andreea Bălan îi transmite mesaje iubitului ei: știe ce vrea de la el, e hotărâtă. După ce s-a separat de fostul ei soț, George Burcea, Andreea a intrat în cea m ai frumoasă poveste de iubire. E mama a două fetițe minunate, dragostea merge bine, sunt puține lucruri pe care și le mai poate dori de la viață. Punem în calcul și faptul că afacerile-i merg strună, succesul muzical îi e asigurat, cariera ei e pe val.

Dacă Tiberiu Argint nu s-a prins până acum ce mai așteaptă iubita lui de la el, ea îi dă un pont. În văzul lumii i-l dă.

Andreea Bălan îi transmite mesaje subliminale iubitului ei

Puțini își mai amintesc că, atunci când s-a căsătorit cu tatăl fetițelor sale, actorul George Burcea, Andreea Bălan a avut o căsătorie în America, apoi și-a dorit o nuntă în  toată regula. A schimbat nu două ținute, ci trei rochii de mireasă.

Ei bine, acum tocmai a îmbrăcat-o pe a patra. E albă, fluidă, urmărește liniile corpului ei perfect. Andreea Bălan s-a îmbrăcat în mireasă în cel mai nou videoclip al său, respectiv cel al melodiei „Stele căzătoare”.

Vedeta spune că noua melodie este o piesă de suflet, mai ales că face parte dintr-un album care a fost realizat după stările și sentimentele prin care a trecut până acum.

„«Stele căzătoare» este o piesă foarte dragă mie, pentru că este și cea care anunță albumul «Soare după nori», material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi.

Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul”, a declarat Andreea Bălan.

Cu siguranță că și Tiberiu Argint a apreciat apariția iubitei sale în noul clip. Se știe că o susține în toate proiectele și chiar să demareze provocări noi. Acum mai rămâne doar ca iubitul ei să înțeleagă cât de mult își dorește Andreea să îmbrace din nou rochia de mireasă și să facă ce e de făcut.


Sursa foto: Instagram