Andreea Bălan s-a coafat des în benzinării. Acum a găsit o metodă ca să iasă din încurcătură

Andreea Bălan s-a coafat des în benzinării. Acum a găsit o metodă ca să iasă din încurcătură
Cu puțin timp în urmă, într-un vlog de beauty, Andreea Bălan le-a făcut o surpriză internauților și le-a arătat ce metodă a găsit ca să scape de coafatul, pe grabă, în benzinării. Acum e foarte mândră.

Și-a schimbat look-ul la un salon de înfrumusețare, dar și-a prezentat și noua colecție de peruci. Care e preferata Andreei Bălan, ne-a spus chiar ea într-un vlog.

Andreea Bălan s-a coafat des în benzinării. Perucile o scot acum din încurcătură

Andreea a încercat toate perucile, asistată de prietenul său, stilitul Adonis și și-a rugat fanii să-i scrie care li se pare că i se potrivește cel mai bine. Prietenele sale blonde, care o scot întotdeauna din încurcătură, au și nume. „Vi le prezint pe Maricica, Gigica, Andreea, Bălan, Georgiana” , a afirmat vedeta glumind.

„Asta e cea purtată la nuntă, perfect, o aruncăm”

Printre cele 15 peruci s-a aflat și una mai veche, cea pe care a purtat-o la nuntă. „Asta cred că e cea purtată la nuntă. Am și divorțat, așa că nu mai este bună această perucă. Vă place? Perfect. O aruncăm”, a glumit cântăreața.  De asemenea, Andreea s-a mândrit și cu o perucă nouă, lungă, blondă, care-i venea foarte bine. Aceasta le-a spus și un truc doamnelor care nu au părul vopsit la rădăcină în nuanța perucii: „Punem fard. Sunt mama dragonilor”.

Nu aveți fixativ? Andreea Bălan vă recomandă saliva!

De când are atâtea peruci, vedeta spune că a scăpat de o mare problemă, pentru că au fost vremuri în care intra în benzinării ca să-și aranjeze părul. „Înainte opream în benzinării și îmi ondulam părul. Ulterior ajungeam la concert și acolo poate că nu aveam loc sau timp”, a mărturisit artista. Nu în ultimul rând, Andreea le-a recomandat, râzând, doamnelor care nu au fixativ la îndemână, să-l folosească pe cel mai ieftin… saliva.

Familia Andreei Bălan s-a mărit

Dar vedeta mai are și un alt motiv de bucurie. Recent, familia ei s-a mărit, pentru că în viața fetelor a intrat un pisoi superb, pe care Andreea l-a botezat Steluța. Micuțele au fost extrem de fericite când au văzut cadoul primit și acum au grijă ca patrupedului să nu-i lipsească nimic.

Sursă foto: instagram