Andreea Bălan îl ține la distanță pe Tiberiu Argint. Un alt bărbat e motivul

Andreea Bălan îl ține la distanță pe Tiberiu Argint. Un alt bărbat e motivul
Deși are o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan îl ține pe acesta la distanță. Motivul este legat de alt bărbat.

Tiberiu Argint este bărbatul care o face fericită pe cântăreață, de când aceasta s-a despărțit de tatăl fetițelor ei, George Burcea. Totuși, Andreea Bălan îl ține la distanță pe Tiberiu Argint, din cauza unui alt bărbat. Acest lucru însă nu a oprit-o pe cântăreață să plece într-o vacanță de vis. 

În urmă cu câteva zile, artista mărturisea pe rețelele sociale că este o fire care se stresează ușor, căci orice face trebuie să atingă potențialul maxim. În aceste condiții, nu este de mirare că din când în când Andreea Bălan evadează din agitația cotidianului. Iar de data aceasta, compania este una care îi face plăcere.

„Zilele mele nu sunt niciodată la fel și mereu sunt pline de tot felul de activități, fie cu fetițele mele sau legate de carieră. Sunt o fire agitată, mă stresez mult și orice lucru pe care îl fac, mi-l doresc la potențial maxim. De foarte multe ori, după zeci de ore de filmare, când mă simt epuizată, prefer să fac plimbări lungi în parc. Atunci simt că mă relaxez, că mă conectez cu natura”, scria Andreea Bălan pe Instagram în urmă cu câteva zile.

A plecat într-o vacanță romantică în Dubai 

Tocmai pentru că avea nevoie de o pauză, artista a ales o destinație de vis pentru a se relaxa. Andreea Bălan a plecat într-o vacanță în Emiratele Arabe, o țară pe care nu a mai vizitat-o până acum. Mai exact, cântăreața este în Dubai, unde se bucură de soare, dar și de compania iubitului ei, Tiberiu Argint. Încântată, Andreea a postat pe Facebook o serie de imagini din vacanță, care au primit aprecieri de la fani. 

”Vă pup dragălașilor, plec în vacanță, o mică vacanță. Vă țin la curent cu destinația. Merg în această țară pentru prima oară și sunt foarte fericită”, a spus Andreea Bălan pe Instagram. Ulterior, artista a ajuns în Dubai și și-a delectat urmăritorii cu imagini din superba destinație.

Andreea Bălan îl ține la distanță pe Tiberiu Argint. Nu este încă divorțată oficial 

Deși se bucură de compania iubitului ei, acesta nu locuiește încă în aceeași casă cu ea. Asta pentru că divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a pronunțat încă. Astfel, jurata „Te cunosc de undeva” nu plănuiește să se mute cu Tibi Argint până ce problema divorțului nu va fi soluționată în totalitate. 

„Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, au declarat surse pentru publicația Cancan, semn că Andreea este atât o mamă, cât și o femeie responsabilă, care vrea să facă lucrurile așa cum i se pare ei corect pentru ea și fiicele sale. 

Foto: Instagram

Acuzații grave asupra câștigătorului Eurovision. Solistul italienilor pare că ar fi consumat droguri în timpul difuzării live

Recomandarile noastre