Andreea Bălan a ieșit din casă, noaptea, dezbrăcată. Imagini de infarct – Exclusiv

Andreea Bălan a ieșit din casă, noaptea, dezbrăcată. Imagini de infarct – Exclusiv
Profitând de Halloween, toate vedetele au căutat să îmbrace unele dintre cele mai extravagante ținute și care, în mod obligatoriu, le-au pus în valoare corpurile frumoase. Andreea Bălan nu a făcut excepție.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Mamă a două fetițe, vedeta are un corp care este invidiat de multe femei și dorit, în egală măsură de foarte mulți bărbați. Iar asta se vede în comentariile pe care aceștia le fac la fiecare postare de pe rețelele de socializare. Pentru Halloween, Andreea Bălan s-au pregătit intens, blonda afișând chiar și o nouă coafură care o schimbă radical și o transformă într-o femeie fatală.

Andreea Bălan a „scăpat” pe internet imagini în lenjerie intimă

Artista a „scăpat” pe internet câteva imagini cu ea îmbrăcată într-o ținută cât se poate de incitantă. E multă piele la vedere, și prea puțin lăsat de lucru imaginației, având în vedere că Andreea Bălan s-a echipat într-o piesă de lenjerie intimă neagră, formată doar din câteva benzi și s-a filmat ca atare. Parcă jenată că arată prea multă goliciune artista a distribuit doar câteva secunde cu ținuta ei.

După divorțul de tatăl fetițelor sale, actorul George Burcea, Andreea Bălan a avut, aproape un an, o relație frumoasă cu fratele vedetei TV Sorana Argint Ionescu. Povestea de amor cu Tiberiu Argint nu a durat. În prezent, nu se știe exact dacă blondina are un bărbat în viața sa. Se pare, însă, că are.

Blondina își ține iubiul la secret, nu vrea să i se știe viața intimă

Preocupată să se prezinte ac o artistă complexă și o mamă dedicată,  vedeta e atentă să își țină viața intimă cât mai departe de lumina reflectoarelor. La mijlocul lunii septembrie însă, artista a distribuit pe rețele sociale două imagini care vorbesc de la sine. Cu apusul de soare pe fundal, se îmbrățișează cu un bărbat, iar în a doua imagine a postat doar mâinile lor înlănțuite. „Te-aș ține o viata pentru mine ❤️”, a scris, alături de imagini, Andreea Bălan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți. Și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret. Și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor. Și departe de toate comentariile urâte.

Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel. Dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori. Și nu sunt singura care e divorțat și care își crește copiii singură (…)”, a mărturisit Andreea Bălan pe contul său de YouTube.

Postarea din septembrie ura umor imagini surprinse în mai și iulie, de jurnaliști, în care vedeta apărea de mână, dar și în ipostaze romantice, alături de un bărbat.

Sursa foto / video: Instagram