Andreea Bălan nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Asta pentru că a descoperit secretul frumuseții

Andreea Bălan nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Asta pentru că a descoperit secretul frumuseții
Ca să aibă un trup perfect, Andreea Bălan e extrem de disciplinată. Iată care sunt lucrurile de la care nu se abate artista.

Se machiează de la 14 ani, dar are tenul perfect. Care sunt secretele Andreei Bălan.

Andreea Bălan nu consumă niciodată aceste produse. Ce obicei respectă cu strictețe din adolescență

A intrat de copil în lumea showbiz-ului, dar Andreea Bălan face parte dintre vedetele care totdeauna a avut mare grijă nu doar de felul în care arată, ci și de ten. De aceea, și-a păstrat un obicei de la care nu se abate niciodată.

„Am grijă să mă demachiez în fiecare seară”

„Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani.

Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate șmacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața”, a declara artista pentru Ego.

„Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc”

Pe de altă parte, Andreea știe că consideră că este foarte important ca „totul să pornească din interior.”, dar are mare grijă de mănâncă, câtă apă consumă și cum îi este sufletul.

„Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie vorba de apă.

Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent”, a mai spus Andreea Bălan.

Sursă foto: instagram