Irinel Columbeanu, mai sincer ca niciodată. A fost alungat disciplinar de la serviciu

Irinel Columbeanu, mai sincer ca niciodată. A fost alungat disciplinar de la serviciu
Irinel Columbeanu și-a pus sufletul pe tavă și, într-un interviu, a vorbit despre lucruri neștiute de nimeni.

Fanii lui Irinel Columbeanu au fost uimiți să afle aceste lucruri despre afacerist. Întotdeauna a avut curaj să recunoască tot ce a făcut.

Irinel Columbeanu, mai sincer ca niciodată. A fost alungat disciplinar de la serviciu

Irinel Columbeanu a vorbit, printre altele și de marele său regret. Acesta a mărturisit că îi pare foarte rău că nu a plecat din țară, pentru a vedea cum să trăiești și cu un alt sistem de conducere. Pentru că și-ar fi dorit să evadeze din România, deși nu i-a lipsit aproape nimic în copilărie.

”Regret că mi-a lipsit îndrăzneala de a verifica la timp la el acasă și celălalt sistem. Ar fi fost posibil să-mi fi pierdut timpul degeaba dacă aș fi “defectat” în Vest, explicația importului din limba engleză se poate găsi în carte, în ziua de azi se vede treaba că ambele sisteme au convers între timp către o mare și generalizată ipocrație. (…)”, a spus Irinel Columbeanu în interviul acordat Fanatik.ro.

„Traiul familiei mele poate că era ceva mai puțin rău decât al multor altora la acea vreme, un apartament de bloc cu 3 camere nu mi se părea nici atunci mare, iar mașinile lor au fost succesiv luate. Cu ale mele a fost altă poveste. Da, în perioada comunismului mi-a lipsit îndrăzneala de a evada din el.

Dar până să-mi iau eu inima-n dinți, după deziluzia din 22 decembrie ’89, când am fost alungat disciplinar de la serviciu și până ca îndrăzneala în sfârșit să mi se iște-n mine în ’89, veni capitalismul peste mine”, a mai spus Columbeanu.

Nu a luat niciodată premiu la liceu

Cât privește liceul, Irinel Columbeanu nu are deloc amintiri plăcute. A fost acel elev cu o inteligență nativă dar, din nefericire, a avut nota scăzută la purtare, motiv pentru care nu a putut să ia premiu. ”Cea mai neplăcută amintire din acea perioadă a fost, de fapt, una ciclică.

Și anume dezamăgirea repetată la final de iunie al fiecăruia dintre ultimii ani de liceu, în  ’74, ’75 și ’76, când nu puteam lua premiu, fiindcă avusesem nota la purtare scăzută în respectivul an. La liceu am avut prima dată scăzută nota la purtare în clasa a X-a, pentru motive puerile, gen jucat lapte-gros în clasă sau fumat în wc”, a mai spus Columbeanu.

Sursă foto: instagram