Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare. „De acum, orice minciună va fi taxată în instanță”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare. „De acum, orice minciună va fi taxată în instanță”
Cinci ani de relație și câteva de căsnicie. Atât au reușit Andreea Bălan și George Burcea să reziste împreună.

Andreea Bălan și George Burcea nu reușesc nici acum, după atâta vreme de la despărțire, să se înțeleagă.

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare. „De acum, orice minciună va fi taxată în instanță”

Cu ceva timp în urmă, Andreea Bălan s-a plâns pe rețelele de socializare de comportamentul lipsit de delicatețe al fostului soț, acuzând că a venit beat să ia fetițele de acasă. Imediat actorul i-a dat replica pe rețelele de socializare, punctând faptul că Andreea minte.

Când a văzut așa ceva, cântăreața parcă a luat foc și a mărturisit că singurul mincinos e doar fostul partener de viață. În plus, artista spune că acesta nu respectă programul impus de oamenii legii, iar în august când a fost luna sa de vacanță, fetițele l-au văzut doar două ore. Mai mult, blonda spune că orice minciună pe care fostul soț o va rosti de acum înainte, se va rezolva doar în instanță.

„Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele”

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a declarat  Andreea Bălan pentru Spynews.

„Ne jignește constant”

Andreea spune că nu se poate înțelege cu Burcea, oricât a încercat, iar acesta continuă să îi facă rău atât ei, cât și mamei. Andreea Bălan consideră că George Burcea îi face rau atât ei, cât și mamei sale, iar din păcate pentru că nu există înțelegere, va trebui să apeleze la instanță pentru fiecare minciună spusă de acesta.

„Din păcate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere. Totodată, are nenumărate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: instagram