Scandal imens între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața spune că a intrat beat în curte, deși instanța i-a interzis

Scandal imens între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața spune că a intrat beat în curte, deși instanța i-a interzis
Chiar dacă nu mai formează demult un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea nu pot pune punct certurilor. Ce s-a mai întâmplat de data asta.

Andreea Bălan e cu nervii la pâmânt și îl face de râs în fața internauților pe fostul soț, George Burcea.

Scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața acuză că a intrat beat în curte, deși instanța i-a interzis și a urmat…

Când toată lumea credea că s-au terminat problemele între Andreea Bălan și George Burcea, artista a răbufnit pe contul ei personal de socializare. Vedeta spune că nu mai suportă felul în care se comportă fostul soț, iar acest lucru trebuie să înceteze cât mai curând. Andreea a povestit că recent actorul a venit să ia fetele, fiind beat și după ce a intrat în curte, deși nu are acest drept, a început să-i vorbească urât.

„Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte”

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic.”, a spus Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat acum doi ani, iar în prezent custodia le este acordată ambilor părinți. Andreea spune că nu va accepta acest lucru și va lupta cât va putea pentru a primi custodia exclusivă pentru binele fetițelor sale. „Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a mai spus solista.

Sursă foto: instagram