Andreea Bălan și-a luaț țeapa vieții ei. A pierdut dintr-o semnătură banii pe cinci ediții „Dansez pentru tine”

Andreea Bălan și-a luaț țeapa vieții ei. A pierdut dintr-o semnătură banii pe cinci ediții „Dansez pentru tine”
Andreea Bălan e una din cele mai îndrăgite artiste ale scenei. Apare la televizor și face rateing bun, are două fetițe adorabile și o siluetă de invidiat.

De departe, Andreea Bălan duce o viață frumoasă, aparent fără probleme. Singurele momente neplăcute au fost la separarea de soțul ei, George Burcea, însă și acelea sunt, deja de ani de zile, istorie.

Cu toate acestea, cunoscuta cântăreață Andreea Bălan (38 de ani) a recunoscut că a avut parte de o problemă majoră în viață. Ea a luat țeapa vieții, pierzând toți banii pe care i-a încasat din participarea la cinci ediții ale show-ului de televiziune „Dansez pentru tine”. Andreea Bălan și-a investit toți banii într-un apartament care n-a mai fost finalizat, artista devenind victima unei înșelătorii de proporții.

Andreea Bălan a pierdut dintr-un foc toți banii încasați de la „Dansez pentru tine”

Andreea Bălan a fost printre persoanele păcălite de un investitor israelian care a promis construirea unui complex rezidențial în zona Doamna Ghica din nordul Bucureștiului. Conform presei, nu mai puțin de 571 de persoane au fost înșelate și păgubite de respectivul dezvoltator, care a încasat  aproximativ 20 de milioane de euro, iar apoi a fugit cu banii.

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii «Dansez pentru tine», cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan pentru Observatornews. „Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces”, a mai completat Andreea Bălan. Artista nu și-a recuperat paguba nici până în ziua de azi.

Cum și-a regăsit zen-ul artista, după divorț

Fosta soție a lui George Burcea, Andreea Bălan, care a participat, vara aceasta, la America Express se declară, dincolo de problemele cu țeapa luată, fericită și împlinită. Prioritatea ei sunt copiii, cele doup fetițe pe care le are cu George Burcea. Cu ceva timp în urmă cântăreața a povestit cum a reușit să scape de depresie folosind o metodă americană: un grup de suport.

„Când m-am separat de tatăl fetiţelor, mi-am dat seama de multe lucruri. Şi în toţi aceşti doi ani. Am lucrat foarte mult cu mine. S-au scris foarte multe lucruri neadevărate, iar eu nu am ieşit să dezmint, am fost foarte diplomată. Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită.

Mi-am făcut un grup de suport, am văzut asta la americani, pentru a trece peste o despărţire. Este format din patru oameni, trei fete şi un băiat, pe care i-am sunat pe rând, în fiecare zi, timp de patru luni. În fiecare zi, îi luam la rând, vorbeam aceleaşi lucruri, aceleaşi prostii. După care le-am mulţumit.

După patru luni, mi-a trecut, aşa, într-o zi. Nu am mai simţit nimic. Cu toţii avem nevoie de prieteni foarte apropiaţi. Asta aş sfătui în ziua de azi”, a declarat Andreea Bălan, invitată în podcastul „Gândeşte diferit”.

Sursa foto: Instagram