Andreea Bălan i-a dat lovitura fatală lui George Burcea. Actorul o să-și muște mâinile de furie

Andreea Bălan i-a dat lovitura fatală lui George Burcea. Actorul o să-și muște mâinile de furie
De când a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan se distrează și se bucură de viață. Și nu o interesează absolut deloc ce spune fostul soț.

Nici acum Andreea Bălan și George Burcea nu au îngropat securea războiului. Cei doi își aruncă mereu cu săgeți.

Andreea Bălan i-a dat lovitura fatală lui George Burcea. Actorul o să-și muște mâinile de furie

Chiar dacă nu are un mascul feroce lângă ea, Andreea Bălan are ajutor prețios pentru a-și crește cele două fetițe. Blonda e trup și suflet pentru Ella și Clara, deși fostul soț, actorul George Burcea nu încetează să o critice, afirmând că micuțele stau mai mult cu bona și bunica, decât cu ea.

Recent însă, Andreea a făcut o declarație care sigur îl va scoate din minți pe iubitul Vivianei Sposub. Ea a mărturisit că asistentul ei, o persoană de încredere care e nelipsit din casa vedetei, le-a pregătit fetițelor un excelent desert. „Wow, ce desert! Ce e? Panacotta? Alex a făcut panacotta pentru Ella și Clara!”, a explicat vedeta pe Instastory.

La ce metodă a apelat ca să scape de depresie

Problemele cu care s-a confruntat în viață i-au adus Andreei multă durere în suflet și a făcut chiar și o depresie, de care a reușit să scape folosind o metodă americană: un grup de suport.

„La 27 de ani am avut pentru prima dată depresie. Aveam o relaţie frumoasă, minunată, începusem şi financiar să fiu bine, aveam o carieră stabilă. Eu aveam aşa un gol interior, dar tot timpul m-am axat pe exterior. Acolo a fost o lecţie foarte mare pentru mine.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauţi în interior, dacă nu lucrezi tu cu tine, dacă nu te duci în trecut, în copilăria ta şi nu-ţi vindeci traumele din copilărie, tot timpul vei avea acest gol în interior şi nefericire în tine. Atunci a început lucrul cu mine.

 „Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită”

Când m-am separat de tatăl fetiţelor, mi-am dat seama de multe lucruri. Şi în toţi aceşti doi ani. Am lucrat foarte mult cu mine. S-au scris foarte multe lucruri neadevărate, iar eu nu am ieşit să dezmint, am fost foarte diplomată. Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită.

Mi-am făcut un grup de suport, am văzut asta la americani, pentru a trece peste o despăţire. Este format din patru oameni, trei fete şi un băiat, pe care i-am sunat pe rând, în fiecare zi, timp de patru luni. În fiecare zi, îi luam la rând, vorbeam aceleaşi lucruri, aceleaşi prostii. După care le-am mulţumit.

După patru luni, mi-a trecut, aşa, într-o zi. Nu am mai simţit nimic. Cu toţii avem nevoie de prieteni foarte apropiaţi. Asta aş sfătui în ziua de azi”, a declarat Andreea Bălan, invitată în podcastul „Gândeşte diferit”.

Sursă foto: instagram