Andreea Bălan pune cărțile pe masă. S-a vindecat cu o metodă văzută la americani

Andreea Bălan pune cărțile pe masă. S-a vindecat cu o metodă văzută la americani
Andreea Bălan are tot ce-și poate dori o femeie, însă la capitolul iubire ceva nu funcționează cum trebuie.

Din toate relațiile pe care le-a avut, Andreea Bălan spune că a învățat multe lucruri, dar nici acum nu există un bărbat care să-i aducă o cafea la pat.

Andreea Bălan pune cărțile pe masă. S-a vindecat cu o metodă văzută la americani

E frumoasă, talentată, inteligentă, însă nu are noroc la bărbați. Iar unul dintre cele mai dificile momente din viață a fost atunci când s-a despărțit de George Burcea, tatăl fetițelor sale. A fost o situație extrem de dificilă pe care a reușit să o gestioneze, după ce a apelat la o metodă americană: un grup de suport. De asemenea, Andreea a vorbit și de traumele cu care a rămas din copilărie, iar la 27 de ani a făcut o depresie care i-a dat mult de furcă.

„Acolo a fost o lecţie foarte mare pentru mine”

„La 27 de ani am avut pentru prima dată depresie. Aveam o relaţie frumoasă, minunată, începusem şi financiar să fiu bine, aveam o carieră stabilă. Eu aveam aşa un gol interior, dar tot timpul m-am axat pe exterior. Acolo a fost o lecţie foarte mare pentru mine.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauţi în interior, dacă nu lucrezi tu cu tine, dacă nu te duci în trecut, în copilăria ta şi nu-ţi vindeci traumele din copilărie, tot timpul vei avea acest gol în interior şi nefericire în tine. Atunci a început lucrul cu mine.

„Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită”

Când m-am separat de tatăl fetiţelor, mi-am dat seama de multe lucruri. Şi în toţi aceşti doi ani. Am lucrat foarte mult cu mine. S-au scris foarte multe lucruri neadevărate, iar eu nu am ieşit să dezmint, am fost foarte diplomată. Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită.

Mi-am făcut un grup de suport, am văzut asta la americani, pentru a trece peste o despăţire. Este format din patru oameni, trei fete şi un băiat, pe care i-am sunat pe rând, în fiecare zi, timp de patru luni. În fiecare zi, îi luam la rând, vorbeam aceleaşi lucruri, aceleaşi prostii. După care le-am mulţumit.

După patru luni, mi-a trecut, aşa, într-o zi. Nu am mai simţit nimic. Cu toţii avem nevoie de prieteni foarte apropiaţi. Asta aş sfătui în ziua de azi”, a declarat Andreea Bălan, invitată în podcastul „Gândeşte diferit”.

Sursă foto: instagram