Andreea Bălan își pune sufletul pe tavă. Mesaj pentru fani

Andreea Bălan își pune sufletul pe tavă. Mesaj pentru fani
Andreea Bălan își pune sufletul pe tavă și transmite un mesaj emoționant fanilor. Cântăreața nu poate pleca la mare în Grecia cu Clara și Ella, așa că va petrece vacanța de familie pe litoralul românesc.

Asta după ce a înțeles că nu poate obține sub nicio formă procură de la încă soțul ei, actorul George Burcea. Chiar dacă din cauza lui nu a putut pleca în Grecia, cântăreața e mulțumită totuși că bărbatul va avea bani pentru penisa alimentară.

„Dragii mei, având în vedere apariția unor articole tendențioase în presă care îmi tulbură viața de familie, articole menite să amplifice divorțul meu și să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări: Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apar. Armura mea a fost întodeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Vacanța în Grecia primită cadou

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor. L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie.


George Burcea va avea bani de pensie alimentară! Cu cât îl plătește Pro Tv

De ce vrea Angelina Jolie să continue procesul cu Brad Pitt. Divorțul durează de patru ani


Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect.

Pensia alimentară adusă în discuție subtil: „El are responsabilități egale față de copiii noștri”

Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri. Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Astfel am refuzat vacanța primită în Grecia și am optat pentru un sejur pe litoral în România săptămâna viitoare cu copiii mei.

Având în vedere că mi-am trăit mereu viața după principii solide și morale, sunt sigură că și de această dată, adevărul va ieși la iveală. Vă pup”, a scris vedeta pe contul său de Facebook. Tot acolo se bucură că a ajuns la 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram. Pagina sa de Facebook are peste 2,4 milioane de fani.

Sursa foto: Instagram