Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce vrea Angelina Jolie să continue procesul cu Brad Pitt. Divorțul durează de patru ani

De ce vrea Angelina Jolie să continue procesul cu Brad Pitt. Divorțul durează de patru ani
Divorțul de patru ani al soților Angelina Jolie și Brad Pitt pare că nu se va mai termina niciodată. Cazul a fost trimis înapoi de mai multe ori, iar acum actrița încearcă o nouă strategie. Solicitarea, care a șocat pe toată lumea, îl vizează direct pe judecătorul cauzei.

Actrița a cerut ca John W. Ouderkirk, un judecător privat, să fie scos din dosar, deoarece nu a fost suficient de deschis cu privire la alte cazuri în care a fost angajat. Astfel celebrul cuplu rămâne blocat într-un caz de divorț privind tutela celor șase copii, precum și partajarea bunurilor. Un apropiat al familiei susține că orice ar face Angelina, „Brad va câștiga în final”, potrivit The Sun.

Într-un nou dosar se menționează că, în timpul procedurii, judecătorul a „omis să dezvăluie cazurile care au demonstrat relația actuală, continuă, repetată-client între judecător și avocatul intimatului.”

Angelina, nemulțumită. Procesul poate dura la nesfârșit

Dar o sursă apropiată cazului spune că Angelina se oprește pur și simplu, întrucât lucrurile nu funcționează în favoarea ei atunci când vine vorba de acorduri de înțelegere și custodie pentru cei șase copii ai lor. „Aceasta este o lovitură slabă din partea Angelinei, precum și o tactică tipic folosită de oamenii cărora nu le place cum se desfășoară cazul, a spus prietenul familiei pentru The Sun.


Deodorantul care te apropie de cele sfinte

Mascat cu bandană, Ashton Kutcher a pornit în căutare de hrană


Dacă simți că vei câștiga, nu încerci să oprești procesul și să schimbi arbitrul, așa că ultima mișcare a lui Ange este o dovadă a frustrării ei în ceea ce privește soluționarea”. De ce vrea Angelina Jolie să continue procesul cu Brad Pitt. Sursa a mai adăugat că: „Depunerea lui Ange nu servește decât la interesele cuiva care dorește ca procesul să continue pe termen nelimitat, întrucât va întârzia și mai mult finalizarea divorțului și o va trage și mai mult timp.”

Cu toate acestea, în documentele judecătorești depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, actrița a afirmat că avocatul fostului său soț „a susținut activ interesele financiare ale judecătorului Ouderkirk în mutarea – peste opoziția părții adverse – pentru a avea numirea sa (și capacitatea sa de a continua să primească taxe) extinsă într-un caz cu profil înalt. ”

Avocata Angelinei, Samantha Bley DeJean, a spus la rândul său că: „Așa cum este prezentat în dosar, tot ce clientul meu solicită este un proces echitabil bazat pe fapte, fără favoruri speciale extinse în nici o parte”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre