Deodorantul care te apropie de cele sfinte

 Deodorantul care te apropie de cele sfinte
O companie autohtonă, care produce remedii naturiste, a pus pe piață cel mai neobișnuit deodorant din România. Dacă celelalte deodorante existente au rolul de a elimina mirosul transpirației, acesta, după cum scriu promotorii lui, face ceva în plus: îl apropie pe consumator de cele sfinte.

”Tămâie deodorant spray”, o creație dr. Virginia Faur din Lugoj, conține alcohol denaturat (70% vol), PEG-4hidrogenated castor oil, Boswellia carterii oil, glicerin. ”Deodorantul cu tămâie are efect deodorant blând. Nu afectează funcțiile pielii. Conferă senzația de prospețime întreaga zi.

Recipientul cu pulverizator este ușor de utilizat, poate fi reumplut și este ecologic. Nu pulverizați în direcția ochilor și a mucoaselor. Nu conține materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici. Vaporizarea în cameră curăță și împrospătează aerul. Se poate folosi și ca spray de față și corp”, artată creatoarea sa.

Conform ambalajului, produsul are o menire clară: îl apropie pe utilizator de Dumnezeu. Eticheta sticlei informează cumpărătorul că deodorantul care se vinde cu aproape 30 de lei  nu e unul oarecare: ”vă apropie de divinitate, vă ajută să vă echilibrați emoțiile și să creșteți din punct de vedere spiritual”.

Alte deodorante ”magice”

Compania Favisan, din Lugoj, este cunoscută pe piața produselor naturiste.  Dr. Virginia Faur, creatoarea brandului, a studiat ingineria chimică. La finele anului 1989 avea deja  106 invenţii, majoritatea medicamente pe bază de plante. Au urmat apoi congrese și participări internaționale.


Medaliata olimpică Larisa Iordache s-a dezbrăcat în public. Fotografii în premieră

Concert de Basm în Munții Parâng. Poți „fi” acolo într-un singur fel


Pe lângă deodorantul de tămâie care te apropie de cele sfinte, Virginia Faur a realizat și un spray cu busuioc.

”Se spune (n.r. despre busuioc) că tămăduiește toate bolile sufletului, chemând ajutorul îngerilor și al lui Dumnezeu. Conferă senzația de prospețime întreaga zi”, e notat pe prospectul produsului. Tămâia și busuiocul se vând și sub formă de parfumuri solide.

Merită amintit și un al treilea produs al ineditei game: ”Spiritul Învierii”. Acesta este tot un deodorant spray despre care inventatorul său spune că ”ajută la dobândirea conștiinței spirituale, face posibilă trăirea din plin a sănătății, bucuriei, vitalității, ajută să te conectezi la Sursă (Dimensiunea Superioară)” Nu în ulitmul rând împrospătează aerul, alungând mirosul neplăcut de țigară.

Sursa foto: Adrian Pîclișan deodorant