Medaliata olimpică Larisa Iordache s-a dezbrăcat în public. Fotografii în premieră

Medaliata olimpică Larisa Iordache s-a dezbrăcat în public. Fotografii în premieră
E medaliată olimpică și nu lasă garda jos deloc. Își întreține trupul cu forme fabuloase lucrând din greu în sala de antrenamente. Dar ce e de văzut, se vede. Dacă de obicei a fost discretă cu corpul său, gimnasta Larisa Iordache, una dintre cele mai valoroase sportive ale României, a bulversat pe toată lumea când și-a dezvelit nurii. 

Mai multe fotografii care nu pot fi numite decât incendiare au fost postate de sportivă pe contul său de pe o rețea de socializare. Realizate, unele de un fotograf profesionist, acestea îi dezvăluie formele perfecte. E multă piele la vedere, iar bărbații sunt în delir.

În vârstă de 24 de ani, Larisa Iordache este o gimnastă medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Larisa a făcut parte din lotul de la Dinamo și a fost antrenatăde Cristian Moldoveanu. În 2019 s-a accidentat grav și, la un moment dat, a anunțat că se va retrage din competiții, deși și-ar fi dorit să participe la Campionatul Mondial din 2020. A venit pandemia, însă. Acum, Larisa e studentă în ultimul an la UNEFS, mai are un an de masterat și se pregătește să devină antrenoare.

Larisa Iordache s-a născut la București pe 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal.

Larisa a început gimnastica dintr-o întâmplare

S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo București, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”.


Teste de compatibilitate. Află științific dacă partenerul e „jumătatea” ta

Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite


Larisa a fost singura gimnastă care s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate, singura care a câștigat două titluri continentale (cu echipa și la sol) și singura care a cucerit cele mai multe medalii (4, pe lângă 2 de aur, un argint la bârnă și un bronz la sărituri).

La Mondialele de la Nanning s-a luptat pentru titlul mondial la individual compus, unde a terminat pe locul secund, poziție pe care ocupat-o și la sol. Larisa a ajutat la Nanning echipa României, formată din patru sportive ce debutau la o asemenea competiție, să termine pe locul 4.

Sexy-polițista s-a dezbrăcat  în public

Pe perioada stării de urgență, Larisa Iordache a activat ca agent de poliție la Secția 22 din cartierul bucureștean Militari.

Căldura însă a scos-o din casă. Ea a îmbrăcat un costum de baie de culoarea pielii care a produs multe iluzii optice. La prima vedere ai putea crede că sportiva nu poartă nimic pe ea. Larisa a adunat multe laude din partea fanilor ei, precum și multiple vizualizări. „Perfect isn’t real and real isn’t perfect”, este mesajul care însoțește fotografiile postate de sportivă.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp