Andreea Bălan, mărturisiri despre ce știu fetițele despre despărțirea de „tati”

Andreea Bălan, mărturisiri despre ce știu fetițele despre despărțirea de „tati”
Andreea Bălan scoate la iveală detalii legate de fosta relație cu George Burcea. Iată ce a povestit vedeta despre relația fetițelor cu „tati”.

Andreea Bălan face noi mărturisiri despre fosta relație. Andreea Bălan pentru prima dată a participat la un podcastul, mai exact la ”Acasa La Măruță”, unde Cătălin Măruță a reușit să o întrebe o mulțime de lucruri. Printre subiecte a existat și cel legat de fostul soț, tatăl celor două fetițe. Artista a fost sinceră ca niciodată.

Artista fiind învăluită de emoții și amintiri a oferit fanilor o mulțime de detalii despre relația dintre ea și George Burcea. Mărturisește că și-a dorit să fie soția lui pentru toată viața și nu i-a trecut prin gând că după 4 luni de la nuntă va urma un divorț complicat.

Andreea Bălan face noi mărturisiri despre fosta relație

Cu toate că i-a fost greu a reușit să-l ierte pe fostul iubit și nu regretă nimic ce s-a întâmplat între ei. Este fericită că în urma dragostei au adus pe lume două fetițe excelente, care îi bucură inima în fiecare zi. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, iar după 4 luni de la cununie nu au mai rezistat împreună și acum sunt în proces de divorț.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, povestește Andreea Bălan în cadrul podcastului ”Acasa La Măruță”.

Recunoaște că ambii își doresc să rezolve problemele existente cu diplomație datorită copiilor pe care îi au împreună. Fetele, încă nu au înțeles foarte clar că tatăl nu mai locuiește împreună cu ele. În special Ella încă visează că toți patru vor pleca într-o vacanță și vor petrece mult timp împreună.

Se pare că Ella și Clara vor intra mai târziu pe YouTube și vor privi mai multe video-uri ca să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat între părinții lor. Până atunci tatăl vizitează copii în weekend sau atunci când are această posibilitate.

”Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță. Ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mai adăugat artista.

Foto

Instagram

Reacția părinților după ce Ștefania și-a făcut primul tatuaj. Nici vedeta nu se aștepta la un asemenea răspuns